USR Vâlcea și-a desemnat candidații pentru alegerile parlamentare din 1 Decembrie

101 0

Comunicat de Presă

Vâlcenii au nevoie de lideri curajoși și vizionari, care să lupte împotriva corupției, să stimuleze dezvoltarea economică locală și să creeze locuri de muncă bine plătite. Cu o echipă formată din candidați cu viziune, experiență și competență, USR este gata să combată stagnarea și să transforme Vâlcea într-un județ modern și prosper.

Candidații USR Vâlcea sunt oameni care au dovedit, fie prin activitatea lor, fie prin implicarea lor în problemele comunităţii, fie prin leadershipul lor în domeniile în care activează, că pot contribui semnificativ la îmbunătățirea vieții comunităților din care provin. Aceștia sunt pregătiți să aducă o viziune nouă în Parlament, bazată pe competență și implicare activă în soluționarea problemelor reale ale cetățenilor.

 

Lista candidaților USR Vâlcea pentru alegerile parlamentare reflectă această viziune de schimbare și integritate:

Pentru Camera Deputaților: Andrei Gheorghiu, Andreea Iuliana Udrea, Roxana Larisa Bănuță, Constantin Floroiu, Dumitru Pompiliu Nacea și Claudiu Dragomir.

Pentru Senat: Mugurel Slujitoru și Alexandra Pătrașcu-Motoi.

 

USR intră în alegerile prezidențiale și parlamentare mai unit ca niciodată, pregătit să ofere o voce puternică celor care doresc o Românie mai dreaptă și corectă. Odată cu alegerile suprapuse de la finalul acestui an, România are șansa unei schimbări semnificative și prin alegerea Elenei Lasconi în funcția de președinte al României. Elena Lasconi și echipa USR reprezintă adevărata alternativă la actuala guvernare!

USR rămâne singura forță politică ce se opune ferm coaliției PSD-PNL, iar aliații noștri sunt românii. Vom continua să luptăm pentru principiile pe care USR le promovează, pentru o Românie care să fie pentru toți, nu doar pentru câțiva privilegiați.

Împreună construim un viitor mai bun pentru Vâlcea și pentru România, de aceea invităm toți cetățenii să se implice și să susțină această echipă de oameni dedicați, pentru un viitor mai bun, mai echitabil și pentru o Românie care să fie cu adevărat pentru toți.

Articole asemănătoare

Camil Petrescu

Postat de - 14 mai, 2021 0
FacebookTwitterCamil Petrescu (n. 22 aprilie 1894 – d. 14 mai 1957) a fost un romancier, dramaturg, doctor în filozofie, nuvelist…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *