Claudia Banu: Sportul, reprezintă una dintre cele mai importante activități care conduc  la beneficii de ordin fizic și psihic pentru ființa umană

453 0

Un sport reprezintă o activitate de natură fizică și implică și competiția, ajutând foarte mult la menținerea stării de sănătate a fiecăruia. Totodată sportul este o activitate care poate influenta stilul de viață,sănătatea sau personalitatea unui om.  Activitatea fizică regulată ne ajută să ne păstrăm și abilitățile mintale cheie de-a lungul vieții. Aceste abilități sunt extrem de importante și includ gândirea critică, învățarea sau memoria.

Despre beneficiile sportului ne vorbește și senatoarea liberală Claudia Mihaela Banu: “Sportul înseamnă sănătate. Sportul, reprezintă fără doar și poate, una dintre cele mai importante activități care conduc  la beneficii de ordin fizic și psihic pentru ființa umană. Pandemia ne-a învățat cât de necesar este sportul atât pentru adulți, cât și pentru copii. În plus, sportul aduce în viața noastră deprinderi ca: punctualitatea, spiritul de echipă, corectitudinea și eficiența”.

Aceasta mai adaugă: ” Este de subliniat și faptul că, făcând sport, noi exersăm implicit empatia și spiritul de echipă, de care uităm adeseori. Părinții trebuie să-și educe copiii în ideea asumării responsabilității încă de la vârstele cele mai mici și de asemenea, să-i sprijine prin exemplul personal”.

K.R.

Articole asemănătoare

La mulți ani de ziua iubirii!

Postat de - 24 februarie, 2024 0
FacebookTwitter Sunt dintre cei pasionați de tradițiile și de sărbătorile românești. Dragobetele deschide lista acestor bucurii. Se sărbătorește întotdeauna pe…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *