La ziua comunei Popești

373 0
Ieri a fost ziua comunei Popești. Am participat la festivități alături de președintele nostru județean, Constantin Rădulescu, confirmat prin vot pe această funcție de o majoritate impresionantă de vâlceni, la votul de duminica trecută. Personajul central al acestui eveniment local a fost, desigur, Aurora Măgură, primar al comunei Popești și organizator al sărbătorii, aleasă pentru un nou mandat de locuitorii din Popești, cu 79,16 % din totalul voturilor!
Am spus-o în repetate rânduri: merg la Popești cu multă plăcere, de foarte mult timp. Am debutat aici ca polițist – cu mulți ani în urmă – și locul debutului meu profesional este la fel de important pentru mine cum este locul unde am descoperit lumea, în primii ani din viață.
De data aceasta ne-am bucurat cu toții de acest eveniment anual, de o vară minunată și de oamenii care au venit să-și sărbătorească localitatea, îmbrăcați de sărbătoare, cum numai ei știu să o facă, bucuroși de revederea cu musafirii lor și cu rudele și prietenii plecați departe, în țară și în străinătate, care se întorc la marile sărbători pentru a fi din nou acasă și pentru a povesti peripețiile trăite departe de Popești. Sărbătoarea anuală a Popeștilor este sărbătoarea tuturor celor care s-au născut în această comună, a celor care s-au stabilit aici fiind atrași de oamenii locului și de frumusețea lui. Iată câteva imagini de ieri, de la Popești, pentru a vedea cu ochii dumneavoastră bucuria oamenilor de toate vârstele, optimismul lor și încrederea cu care și-au susținut primarul pentru un nou mandat de administrator al localității lor.
La mulți ani, Popești!

Articole asemănătoare

Prima zi de școală.

Postat de - 9 septembrie, 2024 0
FacebookTwitter Școala este instituția fundamentală a civilizației umane. Evoluția oamenilor și a societății lor se bazează pe învățătura de carte,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *