PROHUMAN APT angajează în județul Vâlcea pentru companii din diferite industrii și pe posturi variate

521 0

PROHUMAN APT, companie aflată în top trei cele mai mari firme de resurse umane din România, angajează în județul Vâlcea. În prezent, angajările sunt în Râmnicu Vâlcea, pentru companii din diferite industrii și pe posturi variate: operatori producție, operatori logistică, operatori facturare, ingineri, stivuitoriști, gestionari, mecanici, electricieni, ingineri automatiști, poziții tehnice de management și coordonare – manager tehnic, șef mentenanță ș.a.m.d.

Despre PROHUMAN APT

PROHUMAN APT a luat ființă în anul 1994 ca inițiativă locală, sub denumirea de APT Resources & Services. Este una dintre primele companii de HR din România și se află în top trei cele mai mari companii de resurse umane din România, conform anuarului Ziarului Financiar, alături de cei mai mari jucători din economie. Ca o confirmare a performanțelor avute, din vara anului 2017 a devenit parte a grupului Prohuman, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de resurse umane din zona Balcanică.

Acoperire națională și echipa locală

În momentul de față, PROHUMAN APT are acoperire la nivel național, cu sedii fizice în București, Timișoara, Oradea, Brașov, Sibiu, Cluj, Iași, Ploiești, Pitești și, bineînțeles, în Craiova.

 Vasile-Viorel Gelatu este Branch Manager al filialei PROHUMAN APT din Craiova, care coordonează activitatea acestei sucursale în județele din Oltenia – Dolj, Olt, Vâlcea, Gorj și Mehedinți. Are o experiență de peste șapte ani în industria HR din România, a activat atât în proiecte naționale cât și locale, este originar din Gorj și absolvent al Universității de Vest din Timișoara. Își dorește ca împreună cu colegii săi să ajute cât mai mulți locuitori din Vâlcea să își găsească un loc de muncă.

Mesaj pentru candidați

“Privind în oglindă, pentru candidați, PROHUMAN APT este agenția care le poate găsi locuri de muncă în funcție de profilurile și experiența lor. Un aspect extrem de important de menționat pentru oamenii interesați să își găsească un job prin intermediul nostru este că nu le percepem niciun fel de taxă. Am primit această poziție ca urmare a experienței mele profesionale, dar și a implicării și dorinței mele de a dezvolta business-ul local. Vreau să îi încurajez pe toți cei care sunt în căutarea unui loc de muncă să ne contacteze și vom face tot posibilul să le oferim soluția potrivită”, ne-a declarat Vasile Gelatu.

În concluzie, dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă stabil, adaptat profilului și experienței dumneavoastră, echipa PROHUMAN APT, reprezentată în Oltenia și în județul Vâlcea de Vasile Gelatu, vă stă la dispoziție cu oportunități diverse și consultanță, fără costuri.

Nu ratați șansa de a colabora cu una dintre cele mai mari companii de resurse umane din România! Faceți primul pas și trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de e-mail craiova@prohuman.ro sau solicitați informații suplimentare la telefon 0372.930.883, telefon mobil 0723.396.920.

Mihaela Iliescu

Articole asemănătoare

Octavian Cotescu

Postat de - 23 august, 2021 0
FacebookTwitterÎn 22 august, s-au împlinit 36 de ani de la trecerea în eternitate a  marelui actor de teatru şi film…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *