Se schimbă lumea? Noua dreaptă în Europa?

775 0

Steve Bannon, fostul șef de campanie al lui Donald Trump, a câștigat lupta cu guvernul de la Roma și a obținut aprobarea de a înființa o academie politică de dreapta în Italia.

Un tribunal regional italian a decis în favoarea grupului de reflecție Institutul Dignitatis Humanae, sprijinit de Bannon, și anulând o decizie precedentă care bloca funcționarea noii academii, într-o mănăstire veche de 800 de ani, aflată la sud de Roma, anunță Reuters.

Steve Bannon, care este catolic, a participat la elaborarea programului unui curs de „leadership” destinat militanților catolici de dreapta la Academia pentru un Occident Iudeo-Creștin, din orașul Trisulti.

Mai multe citiți în Evenimentul zilei:

https://evz.ro/revolutia-trump-trece-oceanul-italia-este-primul-pilon-al-noii-drepte-in-europa.html

Bannon este un populist convins: el crede în puterea votului popular și denunță puterea ”elitelor”, care nu au în spate un vot direct.

Lipsa miscărilor de dreapta, creștine, a adus Europa în pragul decreștinizării. Uniunea Europeana, care este o construcție creștină, gândită, printre alții, de însuși Napoleon Bonaparte, a ajuns acum fieful ateilor, politicălilor corecți, a disoluției familiei, a imigranților musulmani și a ateilor musulmani, a pedofililor și a cine mai știe cărui curent năucitor.

De acum încolo, cu toată opoziția deep-statului român și în Romania este posibil ca aceste curente creștine de dreapta să înflorească. Și repetăm, creștine, ca să diferențiem această mișcare, de extrema dreaptă.

Și poate o să mai avem încă un Papă demisionar și o să urmeze unul italian?

Mai știi? Urmărim fenomenul.  Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *