USR Vâlcea vă urează un călduros La mulți ani!

846 0

În numele Uniunii Salvați România – Filiala Vâlcea, am bucuria de a vă ura tot ce e mai bun cu prilejul Sărbătorilor de Iarnă! Fie ca aceste Sărbători să vă găsească sănătoși alături de cei dragi! Iar Noul An să vă aducă tot ceea ce vă doriți!

Tot cu această ocazie, adresez un îndemn tuturor celor care susțin valorile, proiectele și inițiativele pe care USR le-a pus în practică prin acțiunile sale. Urmează un an foarte important pentru politica românească — unul care va decide parcursul României pentru următorii ani! De aceea este nevoie mai mult decât oricând să reflectăm asupra responsabilității pe care o avem fiecare dintre noi față de familie, față de comunitatea locală și față de țară: aceea de a vota în cunoștință de cauză viitorul nostru și de a alege cea mai bună alternativă!

Îndemnul meu este deci simplu: haideți să ne întrebăm cu toții cum putem pune în practică mai bine valorile în care credem și care ne orientează viața — cinstea, corectitudinea, respectul pentru celălalt, generozitatea, responsabilitatea față de comunitate și față de mediul înconjurător! Și ce putem face ca aceste valori să se regăsească și la vârful țării și la nivelul administrațiilor locale.

Răspunsul meu este acela că numai votând un partid corect, transparent și responsabil, care își are rădăcinile în societatea civilă și care a demonstrat deja prin fapte că știe să servească și să apere interesele cetățenilor — numai un astfel de partid merită votul și încrederea românilor cu prilejul următoarelor scrutinuri!

Vă invit, așadar, să votați Uniunea Salvați România la următoarele alegeri și să-i sprijiniți pe candidații USR Vâlcea prin efortul și mobilizarea voastră exemplară!

Vă mulțumim că ne-ați fost alături și în 2019. A fost un an cu multe schimbări, împliniri, cu muncă, cu multă emoție si speranță. Avem foarte multe planuri pentru 2020 și ne dorim să vă avem alături în continuare. Și voi puteți contribui la schimbare, dacă doriți. Va asteptam alături de noi, să schimbăm în bine Județului Vâlcea.

Sărbători de iarnă cu multă pace, voie bună și împlinire sufletească!

Vă dorim un 2020 cu împliniri!

Andrei Gheorghiu
Președinte USR Vâlcea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *