Alegeri interne Plus Vâlcea

674 0

Plus Vâlcea este în plină campanie internă pentru desemnarea candidaților la alegerile locale!
Filiala Vâlcea a Partidului Libertate Unitate și Solidaritate (PLUS) a dat, în luna decembrie a anului trecut, startul campaniei interne pentru desemnarea candidaților la alegerile locale din acest an.
Acest proces este prima etapă pentru desemnarea candidaților comuni PLUS-USR la alegerile locale din luna iunie.
Procedura internă de desemnare a candidaților la alegerile locale din 2020 a început în 13 decembrie 2019 și se va încheia în data de 19 februarie 2020, pentru toate circumscripțiile (comună, oraș, municipiu, județ). În situații excepționale, acest termen poate fi prelungit.
Competiția internă este deschisă tuturor membrilor PLUS din județul Vâlcea, dar și susținătorilor sau simpatizanților care vor să facă pasul spre a deveni membri.
Biroul Filialei PLUS Vâlcea a decis funcțiile pentru care o persoană poate opta și modul în care poate alege mai mult decât o funcție: primar și consilier local, respectiv președinte al Consiliului județean și consilier județean.
Procesul de validare a candidaturilor va avea la bază criteriile stabilite la nivel național și județean, prin regulamentele interne.
Onestitatea și competența sunt valori de bază ale PLUS, iar toți cei care respectă aceste valori sunt așteptați în echipa noastră pentru a reprezenta cu cinste comunitatea locală din care fac parte.
Plus Vâlcea este o organizație tânără, dar determinată să se prezinte în faţa oamenilor cu profesionişti de înaltă calitate umană.
Candidații care vor promova această etapă de selecție se vor alătura candidaților USR Vâlcea, în ultima etapă de desemnare a celor mai buni candidați comuni ai Alianței USR PLUS.
În anul 2020, PLUS Vâlcea își propune pentru vâlceni și pentru România un proiect al democrației și bunăstării, în care toți cetățenii se implică pentru construirea unui viitor comun mai bun, într-un județ și într-o țară din care să nu ne mai dorim să plecăm.
Biroul Județean al Filialei PLUS Vâlcea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *