Cum să-i administrezi o pastilă pisicuței tale bolnăvioare

548 0

1. Așeaz-o ușor pe brațul stâng ca pe un bebeluș, cu degetul mare și arătător apasă-i obrăjorii, iar când deschide gurița, pune pastila și eliberează, lăsând-o să înghită.
2. Recuperează pastila de pe jos și pisica din spatele canapelei. Repetă procesul, de data asta ținându-i capul între antebraț și piept și lăbuțele din spate strâns cu mâna stângă, iar cu degetul mare și mijlociu ale mâinii drepte apasă-i fălcile, după care cu arătătorul, îndeasă-i pastila pe gât. Închide-i gura și ține-o așa timp de 10 secunde.
3. Pune la loc galeria și ia notă de reparațiile draperiilor. Sângele scurs pe covor din degetele tale iese cu puțină apă caldă. Adună cu atenție bucățile de vază de porțelan în speranța că se pot lipi mai târziu și mătură cioburile de bibelouri.
4. Învelește pisica într-un prosop mare, lăsându-i numai capul afară, depărtează-i dinții cu o riglă din lemn masiv și lasă o nouă pastilă să lunece pe riglă.
5. Ignoră durerea din ochiul drept, oricum, mai sunt pastile-n flacon.
6. Leagă picioarele felinei două câte două în jurul piciorului mesei din sufragerie cu sfoară de nylon. Deschide-i botul cu o șurubelniță mecanică de 12. În tot timpul ăsta, fixeaz-o cu o privire dură și necruțătoare! La capătul unui pai de băut pune pastila iar celălalt capăt vâră-l în gura pisicii pregătit să sufli puternic.
7. Citește prospectul pentru a te asigura că pastila nu e dăunătoare pentru oameni. Bea rapid o bere ca să elimini gustul oribil al pastilei.
8. Sună la un magazin de mobilă pentru o masă nouă. Sună la hingheri promiţând o recompensă uriașă pentru capturarea Creaturii Diavolului.
9. Strânge din dinți în timp ce ți se cos tăieturile de pe brațe și față. Nu uita de pastila din ochiul drept.
10.În drum spre casă, treci pe la PetShop și ia-ți un hamster, că nu ești calificat să ții o mâță.”
Sursa: Internet

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *