Motocicliștii BACA ajută copii abuzați

743 0

Am gasit pe net un articol interesant pe care vrem să-l facem cunoscut cititorilor ziarului nostru. Acest lucru nu se întamplă la noi, dar cine știe ce ne mai rezervă viitorul. Și mai ales poate întelegem, că exista comunităti, ca cea a motocicliștilor care pot ajuta mai mult decât o face statul. Sau poate tocmai de aceea sunt marginalizați motocicliștii.

Motocicliștii BACA se reunesc în instanța pentru a-i ajuta pe copii să se simta în siguranță în timp ce se confruntă cu abuzatori care îi rănesc.

Dintre toate crimele care există pe această planetă, niciuna dintre ele nu e considerată mai mare decât crimele comise împotriva copiilor. Inocența copiilor noștri este ceea ce determină natura protectoare a părinților.

Copiii pot vorbi împotriva celor care i-au rănit, dar pot face acest lucru numai dacă se simt în siguranță și încrezători dacă sunt spijiniți de BACA care iși intră în rol..

BACA reprezintă lupta motocicliștilor împotriva abuzurilor asupra copiilor, iar organizația există în scopul unic de a-i asigura pe copii în siguranță.

Membrii BACA încep printr-o călătorie pentru o întâlnire oficială cu fiecare copil care decide să devină parte a familiei BACA.

Dacă un copil trăiește cu frică de abuz și este prea speriat ca să părăsească casa sau școlile, părinții / tutorii pot aranja copilului să se întâlnească și să facă parte din acest pachet de protecție. Motocicliștii se vor plimba fie acasă, fie într-un loc în care copilul se simte în siguranța și se vor cunoaște cu acesta.

Când vine momentul, membrii BACA apar atunci când este cel mai important, la tribunal. Sunt o forță de descurajare a abuzatorului și de încurajare a copilului.

Copiii sunt deja ușor intimidați de adulți. Când vine vorba de înfruntarea unuia care i-a rănit deja, într-o cameră plină de străini, poate fi la fel de traumatizant pentru ei ca experiența inițială. Drept urmare, copiii pot deveni prea speriați sau confuzi pentru a-și da mărturia completă și precisă. Acest lucru se poate încheia cu ajutorarea abuzatorului să se elibereze iar copilul să fie nevoit să trăiască într-o teamă constantă că se va întâlni cu acesta mai târziu.

cititi mai multe pe:

ronproject.com/bikers-support-kids-abuse-court-case/

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *