Situaţia centralizată a lucrărilor derulate de APAVIL SA în municipiul Rm. Vâlcea în perioada 24 – 28 februarie 2020

198 0

INFORMARE DE PRESĂ SITUAŢIA CENTRALIZATĂ A LUCRĂRILOR DERULATE DE  APAVIL SA ÎN MUNICIPIUL RM. VÂLCEA

în perioada  24 – 28 februarie 2020

APAVIL SA a desfăşurat şi în perioada 24 – 28 februarie 2020 o activitate intensă în municipiul Râmnicu Vâlcea, în colaborare cu autorităţile locale.

 AVARII SOLUŢIONATE. S-au remediat, în timp util, pierderile de apă potabilă pe străzile: Râureni, Aurelian Sacerdoțeanu și Antim Ivireanu intersecție cu Inătești.

LUCRĂRI DE AMENAJARE A TERENULUI. În vederea aducerii la starea inițială a terenului deteriorat în urma intervențiilor, s-au executat lucrări de amenajare prin betonare/asfaltare pe străzile Marin Sorescu, Cetății și Antim Ivireanu intersecție cu Inătești.

POMPE CURĂŢATE. S-au curățat manual și mecanizat pompele din zonele: Arinilor, Bd. Dem Rădulescu, Goranu, Bogdan Amaru și Pasaj Dacia.

PROBLEME PUNCTUALE. Au fost realizate o serie de lucrări punctuale:

  • s-au finalizat lucrările de extindere rețea apă potabilă și rețea canalizare menajeră pe strada Cetății;
  • s-au finalizat lucrările de extindere rețea canalizare menajeră PVC Dn 250 pe strada Aleea Melodiei intersecție cu strada Gura Văii;
  • au început lucrările de execuție a branșamentului pe strada Kalamata nr.18;
  • s-a asigurat asistență tehnică pe străzile Știrbei Vodă nr. 160 și Râureni nr. 133;
  • s-a refăcut canalizare tasată pe strada I. C. Brătianu – blocul A64;
  • s-a executat racord canalizare menajeră Dn 160 pe strada Antim Ivireanu;
  • s-a continuat verificarea și curățarea gurilor de scurgere, a căminelor de canalizare menajeră și a colectoarelor, manual și mecanizat;
  • s-a adus la starea inițială suprafața carosabilă în zonele în care s-a intervenit;
  • au fost aduse la cotă căminele de canalizare menajeră tasate/deteriorate.

REȚELE DE CANALIZARE MENAJERĂ CURĂŢATE. S-a intervenit pentru desfundarea, curățarea și spălarea mecanizată a rețelelor de canalizare menajeră și a gurilor de scurgere la următoarele adrese: bulevardul Pandurilor – blocurile A7 și B11, str. Regina Maria – bl. 12, str. Splaiul Independenței – blocul 6, str. Calea lui Traian – blocurile 1 și L, str. Nicolae Iorga – blocurile A24/I și ANL 9, str. Republicii – blocul R35, str. Henri Coandă – Liceul de Artă, str. I. L. Caragiale – blocul A28/I, str. Știrbei Vodă – blocul P1, str. Gib Mihăescu – blocul S5, str. Mihai Viteazu – blocul 101, str. Iancu Pop – blocul G3, str. Lucian Blaga – blocul A43 și str. Dacia – blocul 15.

13 APOMETRE VERIFICATE ŞI MONTATE. Tot în această perioadă au fost montate 13 de apometre, dintre care 11 verificate și înlocuite și 2 montaje apometre noi. De asemenea, au fost realizate 9 lucrări de intervenție la contoarele de apă rece montate în rețea și au fost întocmite 27 avize de amplasament și 3 avize tehnice.

Articole asemănătoare

Cornel Constantiniu

Postat de - 6 aprilie, 2021 0
FacebookTwitterUnul dintre cei mai ascultaţi şi mai îndrăgiţi interpreţi de muzică uşoară de la noi, în mare vogă în anii…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *