Donald Trump a dispus cercetarea modului cum a fost eliberat coronavirusul din laboratorul din Wuhan

650 0

Pentru mulți, nu este o coincidență faptul că virusul a apărut în orașul Wuhan, întrucât aici se află un institut unde cercetătorii chinezi studiază cele mai periculoase și contagioase boli din lume.

Institutul, care este singurul din China capabil să lucreze cu viruși mortali, a fost promovat cu mare fast la nivel internațional, notează stirileprotv.ro, citând presa internațională.

Sub noua politică a guvernului chinez, toate lucrările academice pe tema COVID-19 vor fi trecute printr-un filtru adițional al guvernului înainte de a fi publicate. Studiile asupra originilor virusului vor fi verificate și mai amănunțit și trebuie aprobate de oficiali ai Partidului Comunist Chinez, înainte de a fi publicate.

În această cercetare vor fi implicate și serviciile secrete, așa încât miza este foarte mare. Și trebuie spus că, dacă va exista vreo legătură intre laboratorul din Wuhan și vreunul din potenții planetei, aceștia vor fi aspru trași la răspundere.

Considerăm că Trump este mult mai determinat acum să continue lupta cu neomarxismul ce a generat mediocritatea, care a condus, pană mai ieri, Lumea. Originea acestui curent este, parțial, chiar America, iar unii dintre superbogații planetei au început deja să tușească.

Trebuie să vă reamintim că Donald Trump este un creștin practicant, rugăciunea zilnică fiind obligatorie pentru el și toată familia.

Curierul de Râmnic

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *