Aplicația prin care IMM-urile pot să aplice pentru credite s-a blocat

236 0

IMM-urile ar trebui să poată începe să aplice pentru creditele cu dobândă subvenționată.  Aplicația se blochează. Un oficial spune că a fost un atac informatic. Florin Cîțu are suspiciuni despre cine e în spate.

Să le spunem noi că așa este făcut programul. Cu mulți ani în urmă, eu și câțiva dintre prietenii mei, privați pe vremea aceea, am aplicat pentru fonduri nerambursabile de la guvernul României prin ministerul de finanțe. Tot printr-o aplicație. Am cheltuit mulți bani până să ajungem să accesăm aplicația. Și în ziua accesării, la ora 8.00, ora oficială, am introdus în sistem datele noastre. Imediat s-a blocat sistemul. A doua zi s-au afișat câștigătorii. A IEȘIT CINE A TREBUIT !. Cineva, care a trebuit, de la noi din oraș, a fost printre câștigători introducând datele la ora 9.00 când sistemul era blocat.

Dragă domnule Cîțu, așa funcționează sistemul. O curătenie printre informaticienii angajați la buget ar trebui facută cu condiția să nu fie înalt protejați.

Cătălin Statie

Articole asemănătoare

„ACCES 360°”

Postat de - 28 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterFONDUL SOCIAL EUROPEAN Proiect co-finantat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014 – 2020 Axa prioritară 3: Locuri de muncă pentru…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *