Ivanka Trump accelerează programul de distribuire a alimentelor

704 0

David Jackson SUA Astăzi

Publicat 9:44 AM EDT 15 mai 2020

WASHINGTON – Departamentul Agriculturii din SUA dezvăluie un nou program de distribuire a alimentelor, cu accent pe sprijinirea întreprinderilor mici – o problemă care este împinsă de un consilier foarte important al Casei Albe.

Numele ei: Ivanka Trump.

În cadrul programului „Cutii pentru alimente de la fermieri pentru familii”, guvernul federal cumpără carne, produce și produse lactate de la fermieri și crescători, apoi îl furnizează centrelor locale de distribuție care ambalează și livrează cutii alimentare celor care au nevoie.

„Creează într-adevăr un ciclu virtuos”, a declarat Ivanka Trump pentru USA TODAY într-un interviu, citând o „cerere robustă” din partea producătorilor de alimente, a consumatorilor și a „celor mai vulnerabili din aceste perioade provocatoare”.

Secretarul Trump și Agricultură, Sonny Perdue, care a participat și la interviu, a declarat că programul va aborda, de asemenea, lacunele din lanțul de aprovizionare alimentară generate de coronavirus.

„A existat temporar o alocare greșită a ofertei și a cererii”, a spus Perdue.

Programul este un simbol al modului în care fiica cea mai mare a președintelui își face simțită prezența la o serie de probleme în timpul pandemiei coronavirusului. Ea a făcut eforturi pentru mai multe ajutoare pentru întreprinderile mici în cadrul programelor concepute pentru fabricarea echipamentelor de protecție personală, a programului de protecție a salariilor și a împrumuturilor pentru calamități economice.

Trump, care l-a sunat pe directorul executiv al UPS, David Abney, despre camioane de voluntariat pentru a face livrări la cutii de produse alimentare, a spus că ea și alții „trag toate pârghiile” pe care le pot. Și, nu, numele nu face rău.

„Cred că atunci când lucrezi la Casa Albă, ai tendința să-ți întorci apelurile”, a spus Trump. „Și cred că majoritatea americanilor sunt patrioți și vor să răspundă la apelul la acțiune atunci când lucrurile li se solicită.”

Trump a vorbit cu o zi înainte de declanșarea oficială a ceea ce administrația numește „Programul pentru agricultori pentru familii pentru produse alimentare”, parte a planului de stimulare cunoscut sub numele de CARES Act. Ea va vizita un centru de distribuție din Laurel, Maryland, pe măsură ce primele livrări de cutii de mâncare ies pe ușă.

Departamentul Agricultură a acordat deja distribuitorilor de produse alimentare 1,2 miliarde de dolari pentru a cumpăra carne, produse lactate și a produce produse pe care fermierii nu au putut să le vândă din cauza blocajelor guvernamentale.

Distribuitorii vor împacheta produsele alimentare în cutii pentru livrare către băncile de alimente, comunitate și organizațiilor non-profit care au avut probleme pentru a obține alimente din cauza problemelor legate de lanțul de aprovizionare.

„Vom ajunge în total la 3 miliarde de dolari pe măsură ce se va derula”, a spus ea.

The White House

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *