Medicul Răzvan Constantinescu spulberă raportările oficiale privind morții de coronavirus

87 0

Medicul Răzvan Constantinescu spulberă raportările oficiale privind morții de coronavirus: “Miile de morți ale specialistului Rafila nu s-au mai produs, au refuzat”

Medicul gastroenterolog Răzvan Constantinescu vine cu o nouă reacție acidă la raportările autorităților și la știrile din mass-media despre morțile cauzate de coronavirus. Amintim că autopsiile au fost interzise în cazul deceselor care survin la pacienții care sunt infectați cu coronavirus, deși majoritatea celor care au decedat aveau mai multe boli, transmite www.stiripesurse.ro, preluat de Romanian Global News.

„JURNALISMUL – INFECȚIA LETALĂ A ZILELOR NOASTRE ”Un nou val de morți de covid” – aflam de la StirileProTV acum vreo două zile. De fapt, era vorba de 4 (patru!) decese, toate victimele fiind foarte bătrâne și foarte bolnave. Un ”val” de 4.

Miile de morți ale specialistului Rafilaaaaaa nu s-au mai produs, au refuzat.
În fapt, în ultimele 10 săptămâni, au murit în România sub 200 de bolnavi din cauza Covid-19, număr mult inferior unei gripe sezoniere. Nu se pun la socoteală pacienții raportați în mod fals, care erau infectați sau doar suspectați ori testați pentru SARS-COV-2″, a scris medicul Răzvan Constantinescu pe Facebook.

Romanian Global News

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *