VIDEO Curierul de Râmnic | Superbele Arene ”Traian”. Conferința de presă a PER Vâlcea.

972 0

În superbul cadru al Arenelor ”Traian” Partidul Ecologist Român filiala Vâlcea și-a ținut conferința de presă. Foarte mulți membri ai partidului au fost prezenți și deasemenea foarte mulți reprezentanți ai presei printre care și Curierul de Râmnic cu cei mai importanți reprezentanți ai săi.

Domnii Vețeleanu și Gutău și-au prezentat viziunea electorală și o parte din echipa cu care vor merge în alegerile viitoare. Echipă cu greutate, cu nume noi dar și mai vechi din politica vâlceană. Dupa cum au spus dânșii, în echipă vor mai veni și alții, deocamdată numele lor vor fi viitoare mari surprize.

Alături de domnii Vețeleanu și Gutău am remarcat pe un veteran al politicii vâlcene domnul deputat Sami Vâlcu, pe de acum cunoscuta lor coechipieră, viceprimarița Râmnicului Carmen Preda, Primarul comunei Păușesti-Otăsău Catalin Avan însoțit de viceprimar și multi consilieri locali, oameni loiali lui și de bună credință. De asemenea, domnul Silviu Zaharia de la Bujoreni, cu șanse mari de a câștiga primaria de acolo.

Remărcam pe tânărul Ionuț Nuica și pe distinsa doamnă Roxana Călina Roșu, consilier județean.

Prezentările făcute în cadrul conferinței de presă, răspunsurile la întrebările presei cât și răspunsurile domnului Gutău le puteți viziona pe canalul de youtube al ziarului nostru:

Curierul de Râmnic

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *