Rezultatele obținute la concursului național de titularizare, în județul Vâlcea, sesiunea 2020 (înainte de contestații)

136 0

Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea

Rezultatele obținute la concursului național de titularizare, în județul Vâlcea,

sesiunea 2020 (înainte de contestații)

 

Ministerul Educației și Cercetării a publicat marți, 4 august 2020  pe site-ul titularizare.edu.ro rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2020 (înainte de înregistrarea contestațiilor). Rezultatele au fost publicate și pe site-ul Inspectoratului Școlar Vâlcea și afișate la avizierul instituției.

În județul Vâlcea:

-Procentul notelor peste 7 (șapte) obținute de candidații care au susținut proba scrisă (430 de candidați) este de 57,20%, iar cel al notelor peste 5 (cinci) este de 85,58%.

-6 candidați au obținut nota 10, 240 de candidați au obținut note între 7 și 9,99 și 122 de candidați note între 5-6,99.

– lucrările a 2 de candidați au fost anulate din motive legate de nerespectarea metodologiei.

72 de contestații au fost depuse la sediile Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea sau transmise prin mijloace electronice în zilele de 4 august, după afișarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv 5 august, până la ora 12:00.

Rezultatele finale se afișează la sediile inspectoratelor școlare județene și pe site-ul menționat anterior, în data de 11 august.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci).

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante, publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice sau on-line, organizate de către inspectoratele școlare în intervalul 12 – 14 august. Precizările referitoare la programul ședințelor și modul desfășurare se vor afișa pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Vâlcea și la  avizierul instituției.

 

Biroul de comunicare al I.S.J. Vâlcea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *