Necrolog

1023 0

Părintele arhimandrit Laurențiu Popa a trecut la Domnul. A fost stareț al Mănăstirii Stănișoara timp de 33 de ani. Mai bine de trei decenii ne-a fost bun păstor și sfătuitor generos tuturor acelora care i-am trecut pragul.

Ori de câte ori am avut nevoie de vorba lui bună, dreaptă și înțeleaptă l-am vizitat de unii singuri, cu familia ori cu grupuri mai mari de prieteni, la sărbători creștine și în zile obișnuite. Ne aștepta acolo sub Muntele Cozia, cum ne așteptăm fiecare copiii și nepoții la mesele de familie, în zilele de sărbătoare. 

Cu foarte mulți ani în urmă am văzut Țara Sfântă sub atenta și bogata lui îndrumare. Sunt printre cei care s-au bucurat din plin de existența sa lumească și îmi va fi greu să știu că nu mai este printre noi.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Florinel CONSTANTINESCU

primar Călimănești

Articole asemănătoare

Vâlcenii nu stau în casă!

Postat de - 19 martie, 2020 0
FacebookTwitterRâmnicu Vâlcea este un oraș liniștit. După câteva zile de acalmie, vâlcenii au ieșit, din nou, pe stradă. Avertismentele oficiale…

Comunicat de presă UZPR Vâlcea

Postat de - 24 mai, 2023 0
FacebookTwitterGrupul de inițiativă al membrilor UZPR Vâlcea, constituit la începutul lunii mai a.c., convoacă adunarea generală extraordinară, cu prezența tuturor…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *