Cinci pași, atent selectați, totul spre ”binele nostru”

616 0

Primul pas s-a numit ”desocializare”. Nu, restaurante, nu, baruri, nu, cofetării. Unde oamenii pot socializa, pot împărtășii opinii, pot face politică.

Al doilea pas s-a numit ”desportificare”. Nu, stadioane, nu, meciuri, nu, crosuri, nu, socializare prin sport.

Al treilea pas s-a numit depărtarea de credință. Șmecheria cu transmiterea virusului prin lingurița de argint în care se pune vinul care conține, resveratrol, cel mai puternic antioxidant și un polifenol cu proprietăți anti-îmbătrânire a ținut. Sau șmecheria că se ia virusul în biserica unde se umblă cu tămaie și mai ales cu busuioc a ținut si ea. Apropo, busuiocul este răsfățat cu numele de „Planta Regelui” și de peste 5.000 de ani, Busuiocul sfânt a fost folosit în India datorita puterilor sacre si regenerative. Busuiocul este o plantă adaptogenă. Plantele adaptogene sunt etichetate drept plante tonice, pentru reîntinerire sau plante regenerative. Ele ajută organismul să se adapteze la mediu, la stresul fizic și emoțional, sprijină funcționarea normală a corpului și restaureaza echilibrul psihic și fizic. Tămâia este folosită în mod uzual pentru îmbunătățirea circulației sanguine și reducerea durerii. Nu în ultimul rând, în AND-ul românului, credința este adânc inscripționată.

Al patrulea pas s-a numit ”deculturalizare”. Nu, concerte, nu, anticariate, nu, librării, nu, biblioteci. Presa a fost obligată prin Ordonanța să se alinieze. Și stați în casa la televizorul ”care a mințit poporul”.

Al cincelea pas s-a numit ”moartea copilăriei”. A trecut în liniște Legea prin care ne vor învăța copii cum să și-o tragă încă din clasa pregătitoare și că există și un al treilea gen, în afară de masculin si feminin.

Deschideți bine ochii!

Cătălin Statie

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *