A apărut numărul 8, ediția a treia, Curierul de Râmnic Magazin

145 0

A apărut numărului 8 al revistei Curierul de Râmnic Magazin, ediția a treia. Revista are 36 de pagini și se găsește în chioșcurile de presă, din municipiul Râmnicu Vâlcea.

Din sumar, remarcăm un interviu cu Cezar Bulacu, director cercetare MINET, care are și un material video în două parți, ce poate fi accesat din platforma www.curierulderamnic.ro.  În paginile sale, de asemenea:

–  Contemporanii mei (3) „Ion Dumitrescu: Râmnicul, cea dintâi „academie” a viitorului muzician.

Râmnicul uitat (2)

–  Dezvoltare personală Alexandru Pleșea – Despre omul „sintetic” și soluții la boala mileniului III – depresia

– ”Summer Camp Brezoi – Interviu cu trupa Hard Rock „Moise”

 Handbal Avem una din cele opt echipe ale Europei

Continuăm serialul  „Discurs despre identitatea și personalitatea culturală a Vălcii”, cu portretul profesorului Constantin Banacu, poet al culorii și meșter al cuvântului. La Pietrari, am găsit un bibliotecar de excepție, Crina Popescu. In paginile de artă, caricatură.

Revista poate fi procurată și de la sediul  redacției, strada Maior V.Popescu, nr. 3, poate fi comandată la telefon 0250/732121 sau prin e-mail, la adresa curierulderamnic@gmail.com

Articole asemănătoare

Alexandru Șipa vă invită

Postat de - 25 februarie, 2020 0
FacebookTwitterRareș Totu’s Midnight Sun featuring Dean Bowman Cosmin Fărcaș Vlady Sateanu Hanes Radu 28 Februarie, ora 20:30 Rareș Totu’s Midnight Sun Midnight Sun s-a înființat în…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *