Pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1151 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2

157 0

CENTRUL JUDEȚEAN DE COORDONARE ȘI CONDUCERE A INTERVENȚIEI 

INFORMARE DE PRESĂ

 

 Potrivit datelor Direcției de Sănătate Publică, pe teritoriul județului Vâlcea au fost confirmate, de la începutul pandemiei și până în prezent, 1151 de cazuri de persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2.

În prezent, în unitățile sanitare dedicate din județul Vâlcea se află internate 96 de persoane confirmate pozitiv, starea de sănătate a acestora fiind următoarea: 39 sunt asimptomatice și cu forme ușoare, 53 au forme medii și 4 sunt internate în secția ATI.

În ultimele 24 de ore, în spitalele din Vâlcea, a fost internată o singură persoană confirmată pozitiv cu virusul SARS-COV-2.

Numărul persoanelor declarate vindecate până acum este de 334 din cele internate în unități sanitare de la începutul pandemiei.

În județ, în baza definiției de caz și a protocolului medical, până la această dată, au fost realizate 11.655 de teste. În ultimele 48 ore au fost înregistrate 386 de rezultate negative.

În baza Legii 136/2020, privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic, Direcția de Sănătate Publică Vâlcea a emis, în ultimele 24 de ore, 18 decizii de izolare și 39 de decizii de carantină, în prezent, 482 de persoane aflându-se în carantină la domiciliu sau la locația declarată și 175 de persoane se află în izolare (anchetă epidemiologică – decizie de prelungire a izolării la domiciliu).

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *