Ocuparea unui post vacant la Curtea Supremă este o decizie care modelează viitorul Americii de generații

715 0

Președintele a anunțat ieri 20 de adăugiri la lista sa de potențiali nominalizați la Curtea Supremă. Cei 20 de bărbați și femei pe care i-a numit sunt dedicați idealului american al statului de drept imparțial – o valoare care face țara noastră excepțională.

„În afară de chestiunile de război și pace, numirea unui judecător la Curtea Supremă este cea mai importantă decizie pe care o poate lua un președinte american”, a declarat președintele Trump.

Ocuparea unui post vacant la Curtea Supremă este o decizie care modelează viitorul Americii de generații. Președintele Trump dorește ca judecătorii care să păstreze Constituția noastră așa este scrisă– să nu o supună capriciilor sau preferințelor lor politice.

„În trecutul recent, multe dintre cele mai prețuite libertăți ale noastre, inclusiv libertatea religioasă, libertatea de exprimare și dreptul de a păstra și de a purta arme, au fost salvate printr-un singur vot asupra Curții Supreme a Statelor Unite”, a declarat președintele Trump.

Printre noile nume de pe lista președintelui Trump se numără judecători federali distinși, precum și legislatori cu o lungă istorie de luptă pentru Constituția noastră, precum senatorul Ted Cruz din Texas și senatorul Tom Cotton din Arkansas.

The White House

https://twitter.com/WhiteHouse/status/1303795312998440961?s=20

Președintele Donald J. Trump a anunțat următoarele adăugiri la lista sa a Curții Supreme:

Bridget Bade este judecător la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al nouălea circuit. Înainte de numirea sa în 2019, judecătoarea Bade a fost magistrat judecător al SUA pentru districtul Arizona și avocat asistent al SUA pentru districtul Arizona. Judecătorul Bade a servit ca funcționar de drept la judecătoarea Edith H. Jones de la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al cincilea circuit. Judecătoarea Bade a obținut BA, summa cum laude , de la Universitatea de Stat din Arizona și JD, cum laude , de la Colegiul de Drept Sandra Day O’Connor al Universității de Stat din Arizona.

Daniel Cameron este al 51-lea procuror general al Commonwealth-ului din Kentucky. Înainte de alegerile sale din 2019, procurorul general Cameron a practicat avocatura cu Frost Brown Todd, LLC și a fost consilier juridic al liderului majorității din Senat, Mitch McConnell. A servit ca funcționar de drept la judecătorul Gregory F. Van Tatenhove de la Curtea Districtuală a Statelor Unite pentru Districtul de Est al Kentucky. Procurorul general Cameron și-a primit licența de la Universitatea din Louisville și JD, cum laude , de la Facultatea de Drept a Universității din Louisville Brandeis.

Tom Cotton este senator al Statelor Unite pentru statul Arkansas. Înainte de alegerea sa în 2014, senatorul Cotton a funcționat ca membru în Camera Reprezentanților Statelor Unite și în armata Statelor Unite, ridicându-se la gradul de căpitan în timp ce slujea atât în ​​Irak cu 101 Airborne, cât și în Afganistan cu o echipă provincială de reconstrucție. . Înainte de serviciul militar, senatorul Cotton practica avocatura la Gibson, Dunn & Crutcher, LLP. Senatorul Cotton a servit ca funcționar de drept la judecătorul Jerry Smith de la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al cincilea circuit. A primit AB, magna cum laude , de la Harvard College și JD de la Harvard Law School.

Paul Clement este partener cu Kirkland & Ellis, LLP. Anterior, el a fost procuror general al Statelor Unite și a susținut peste 100 de cauze în fața Curții Supreme a Statelor Unite. El a servit ca funcționar juridic la judecătorul Antonin Scalia la Curtea Supremă a Statelor Unite și la judecătorul Laurence Silberman la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru Circuitul Districtului Columbia. Domnul Clement și-a primit BSFS, summa cum laude , de la Școala de Servicii Externe a Universității Georgetown; lui M.Phil. de la Universitatea Cambridge; și JD, magna cum laude , de la Harvard Law School.

Ted Cruz este senator al Statelor Unite pentru statul Texas. Înainte de alegerea sa în 2012, senatorul Cruz a fost partener la Morgan, Lewis & Bockius, LLP și a servit ca avocat general al Texasului. Senatorul Cruz a servit ca funcționar juridic la judecătorul șef William H. Rehnquist la Curtea Supremă a Statelor Unite și la judecătorul J. Michael Luttig la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru al patrulea circuit. Senatorul Cruz și-a primit AB, cum laude , de la Universitatea Princeton și JD, magna cum laude , de la Harvard Law School.

Stuart Kyle Duncan este judecător la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al cincilea circuit. Înainte de numirea în 2018, a fost partener la Schaerr Duncan, LLP și consilier general al Fondului Becket pentru libertatea religioasă. La începutul carierei sale, judecătorul Duncan a fost procuror general al Louisiana. Judecătorul Duncan a servit ca funcționar de drept la judecătorul John M. Duhé, Jr., de la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al cincilea circuit. A primit BA, summa cum laude , de la Universitatea de Stat din Louisiana; JD de la Paul M. Hebert Law Center de la Louisiana State University; și LL.M. de la Facultatea de Drept a Universității Columbia.

Steven Engel este procuror general adjunct pentru Biroul de consiliere juridică al Departamentului de Justiție al Statelor Unite. Înainte de numirea sa în 2017, domnul Engel era partener la Dechert, LLP și anterior a lucrat în Biroul consilierului juridic în calitate de asistent al procurorului general adjunct. Domnul Engel a servit ca funcționar juridic la judecătorul Anthony Kennedy la Curtea Supremă a Statelor Unite și la judecătorul Alex Kozinski la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru al nouălea circuit. Domnul Engel și-a câștigat AB, summa cum laude, de la Harvard College; lui M. Phil. de la Universitatea Cambridge; și JD-ul său de la Yale Law School.

Noel Francisco este fostul Solicitor General al Statelor Unite. Înainte de numirea sa în 2017, domnul Francisco a fost partener la Jones Day și a servit în Biroul consilierului juridic în calitate de asistent al procurorului general și în calitate de consilier asociat al președintelui. Domnul Francisco a servit ca funcționar juridic la judecătorul Antonin Scalia la Curtea Supremă a Statelor Unite și la judecătorul J. Michael Luttig la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru al patrulea circuit. Domnul Francisco și-a primit licența, cu onoruri, de la Universitatea din Chicago și JD, cu onoruri înalte , de la Facultatea de Drept a Universității din Chicago.

 

Josh Hawley este senator al Statelor Unite pentru statul Missouri. Înainte de alegerea sa în 2018, senatorul Hawley a funcționat ca procuror general al statului Missouri, a fost profesor asociat la Facultatea de Drept a Universității din Missouri și a fost avocat la Becket Fund for Religious Liberty. Senatorul Hawley a servit ca funcționar de drept la judecătorul șef John Roberts la Curtea Supremă a Statelor Unite și la judecătorul Michael McConnell la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru al zecelea circuit. A obținut licența, cu onoruri , de la Universitatea Stanford și JD de la Yale Law School.

James Ho este judecător la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al cincilea circuit. Înainte de numirea în 2018, judecătorul Ho a fost partener la Gibson, Dunn & Crutcher, LLP și a servit ca avocat general din Texas. Judecătorul Ho a apelat la judecătorul Clarence Thomas la Curtea Supremă a Statelor Unite și judecătorul Jerry Smith de la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al cincilea circuit. A obținut licența, cu onoruri , de la Universitatea Stanford și JD, cu înalte onoruri , de la Facultatea de Drept a Universității din Chicago.

Gregory Katsas este judecător la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru Circuitul Districtului Columbia. Înainte de numirea sa în 2017, judecătorul Katsas a fost asistent adjunct al președintelui și consilier adjunct al președintelui. Anterior, a fost partener la Jones Day și a ocupat funcții de rang înalt în Departamentul de Justiție al Statelor Unite, inclusiv în funcția de procuror general adjunct pentru divizia civilă și în funcția de procuror general asociat. Judecătorul Katsas a servit ca funcționar juridic la judecătorul Clarence Thomas, atât la Curtea Supremă a Curții de Apel din Statele Unite și la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru Districtul Columbia, cât și la Judecătorul Edward Becker de la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru al Treilea Circuit . Judecătorul Katsas și-a câștigat AB, cum laude , de la Universitatea Princeton și JD, cum laude , de la Harvard Law School.

Barbara Lagoa este judecătoare la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al 11-lea circuit. Înainte de numirea sa în 2019, judecătoarea Lagoa era judecător la Curtea Supremă din Florida. De asemenea, a ocupat funcția de judecător de district la Curtea de Apel a celui de-al treilea district din Florida și ca avocat asistent al Statelor Unite pentru districtul de sud al Floridei. Judecătoarea Lagoa și-a câștigat licența, cum laude , de la Universitatea Internațională Florida și JD de la Columbia Law School.

Christopher Landau este ambasador extraordinar și plenipotențiar al Statelor Unite ale Americii în Statele Unite Mexicane. Înainte de numirea sa în 2019, ambasadorul Landau a fost partener cu Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan, LLP și, înainte de aceasta, a condus grupul de practică a litigiilor de apel la Kirkland & Ellis, LLP. Ambasadorul Landau a servit ca funcționar de drept la judecătorul Clarence Thomas, atât la Curtea Supremă a Statelor Unite și la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru Circuitul Districtului Columbia, cât și la judecătorul Antonin Scalia la Curtea Supremă a Statelor Unite. A primit AB, summa cum laude , de la Harvard College și JD, magna cum laude , de la Harvard Law School.

Carlos Muñiz este judecător la Curtea Supremă din Florida. Înainte de numirea în 2019, judecătorul Muñiz a ocupat funcția de consilier general al Departamentului Educației din Statele Unite și în diferite funcții din guvernul statului Florida, inclusiv în funcția de procuror general adjunct și șef de cabinet al procurorului general Pam Bondi. Judecătorul Muñiz a servit ca funcționar juridic la judecătorul Jose Cabranes la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al doilea circuit și la judecătorul Thomas Flannery de la Curtea Districtuală a Statelor Unite pentru Districtul Columbia. Justiția Muñiz și-a primit licența, cu înalte onoruri , de la Universitatea din Virginia și JD de la Yale Law School.

Martha Pacold este judecătoare la Curtea Districtuală a Statelor Unite pentru Districtul de Nord din Illinois. Înainte de numirea sa în 2019, judecătoarea Pacold a ocupat funcția de consilier general adjunct al Departamentului Trezoreriei. La începutul carierei sale, judecătoarea Pacold a fost partener la Bartlit Beck Herman Palenchar & Scott, LLP și a servit ca avocat al procurorului general la Departamentul de Justiție al Statelor Unite. Judecătorul Pacold a servit ca funcționar juridic la judecătorul Clarence Thomas la Curtea Supremă a Statelor Unite, la judecătorul Jay Bybee de la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al nouălea circuit și la judecătorul A. Raymond Randolph de la Curtea de Apel din Statele Unite pentru Circuitul Districtului Columbia. Judecătoarea Pacold a obținut BA, cu cea mai înaltă distincție , de la Universitatea Indiana și JD,cu onoruri , de la Universitatea din Chicago Facultatea de Drept.

Peter Phipps este judecător la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al treilea circuit. Înainte de înălțarea sa în 2019, judecătorul Phipps a ocupat funcția de judecător de district al Statelor Unite pentru districtul de vest al Pennsylvania. Înainte de a lua banca, judecătorul Phipps a servit ca avocat principal de proces în filiala federală de programe a Diviziei civile la Departamentul de Justiție al Statelor Unite. Judecătorul Phipps a servit ca funcționar de drept la judecătorul R. Guy Cole, Jr., de la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al șaselea circuit. A obținut atât BS, cât și BA, summa cum laude , de la Universitatea din Dayton și JD de la Stanford Law School.

Sarah Pitlyk este judecătoare la Curtea Districtuală a Statelor Unite pentru Districtul de Est al Missouri. Înainte de numirea sa în 2019, judecătoarea Pitlyk a fost consilier special la Thomas More Society și în cabinet privat la Clark & ​​Sauer, LLC. Doamna Pitlyk a servit ca funcționară juridică la judecătorul de atunci Brett Kavanaugh de la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru Circuitul Districtului Columbia. A primit BA, sumă cum laude , de la Boston College; masteratul de la Universitatea Georgetown și Universitatea Katholieke Leuven din Belgia; și JD-ul ei de la Yale Law School.

Allison Jones Rushing este judecător la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al patrulea circuit. Înainte de numirea sa în 2019, judecătoarea Rushing a fost partener la Williams & Connolly, LLP. Judecătorul Rushing a apelat la judecătorul Clarence Thomas la Curtea Supremă a Statelor Unite, judecătorul David Sentelle la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru Circuitul Districtului Columbia și apoi judecătorul Neil Gorsuch la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru Circuitul al Zecelea. . Judecătoarea Rushing a obținut BA, summa cum laude , de la Universitatea Wake Forest și JD, magna cum laude , de la Facultatea de Drept a Universității Duke.

Kate Todd este asistent adjunct al președintelui și consilier adjunct al președintelui. Înainte de numirea sa în 2019, a ocupat funcția de vicepreședinte principal și consilier șef al Centrului pentru litigii de cameră din Statele Unite și ca partener la ceea ce anterior era Wiley Rein & Fielding, LLP. Doamna Todd a servit ca funcționară juridică la judecătorul Clarence Thomas de la Curtea Supremă a Statelor Unite și la judecătorul J. Michael Luttig de la Curtea de Apel SUA pentru al patrulea circuit. Doamna Todd a obținut BA, cu distincție , la Universitatea Cornell și JD, magna cum laude , de la Harvard Law School.

Lawrence VanDyke este judecător la Curtea de Apel din Statele Unite pentru al nouălea circuit. Înainte de numirea sa la începutul acestui an, judecătorul VanDyke a ocupat funcția de procuror general adjunct adjunct pentru Divizia de Mediu și Resurse Naturale din Departamentul de Justiție al Statelor Unite. La începutul carierei sale, judecătorul VanDyke a fost atât Solicitor General din Nevada, cât și Solicitor General din Montana. Judecătorul VanDyke a servit ca funcționar de drept la judecătoarea Janice Rogers Brown de la Curtea de Apel a Statelor Unite pentru Circuitul Districtului Columbia. A obținut BS, cu cele mai mari onoruri , de la Universitatea de Stat din Montana; B.Th., summa cum laude , de la Bear Valley Bible Institute; și JD, magna cum laude , de la Harvard Law School.

Articole asemănătoare

Prin reducerea birocrației

Postat de - 22 martie, 2020 0
FacebookTwitter„Președintele Donald Trump și grupul său operativ au schimbat modul în care răspundem la evenimentele virale și pandemice… Puterea Americii…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *