Președintele Trump merită Premiul Nobel pentru Pace

677 0

„Președintele Trump merită Premiul Nobel pentru Pace pentru eforturile sale de a stabili relații pașnice între Israel și vecinii săi arabi, care au făcut un mare pas înainte vineri cu anunțul că Israelul și Bahrainul vor stabili legături diplomatice”, scrie Rabinul Abraham Cooper pentru Fox News.

După 72 de ani în care a fost implicat doar două acorduri de pace în israel, președintele Trump a contribuit acum la încheierea a două astfel de acorduri în doar luna trecută.

”Salutări pentru pacificatori, regele Hamad bin Isa Al Khalifa din Bahrain, conducătorul EAU, șeicul Mohammed bin Zayed și premierul israelian Netanyahu pentru că s-au alăturat președintelui Trump pentru a aduce pacea regională cu un pas mai aproape.

Ne rugăm ca Arabia Saudită și alte națiuni arabe să urmeze exemplul curând pentru a stabili legături diplomatice cu Israel și ca și palestinienii să se alăture pentru a ajuta la construirea unor vieți mai bune pentru propriul lor popor. Israel continuă să întindă mâna prieteniei tuturor celor interesați de o pace dreaptă.”

”S-a spus că diplomații semnează tratate. Nu există subestimări ale implicațiilor istorice asupra securității și prosperității tratatului EAU-Israel și a normalizării legăturilor dintre Bahrain și Israel.

Încă o dată, președintele Trump a arătat că este un om de acțiune care poate face progrese reale în lunga căutare a păcii dintre Israel și lumea arabă. Ne rugăm pentru mai multe progrese pentru a ajunge la ziua descrisă în Cartea lui Isaia în Biblie, când Domnul „va judeca între națiuni și va arbitra pentru multe popoare; își vor bate sabiile în arături și sulițele în cârlige de tăiere; națiunea nu va ridica sabia împotriva națiunii și nici nu vor mai învăța războiul. ”

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *