Fraudă masivă în alegerile din SUA?

674 0

Fraudă masivă în alegerile din SUA? FOX NEWS L-A TRĂDAT PE DONALD TRUMP. Echipa lui Trump intentează primele procese: cere să fie oprită numărarea voturilor. Joe Biden iese cu discurs de învingător, dar împăciuitor.

Fox News l-a trădat pe Donald Trump. Deși Echipa Trump a sesizat miercuri justiția pentru a cere oprirea procesului de numărare a voturilor în statul Michigan, Fox News a ales să-l prezinte deja câștigător pe Joe Biden în acest stat și, prin urmare, învingător al alegerilor prezidențiale, pentru că cei 6 electori de care ar mai avea nevoie sunt asigurați de Nevada. Practic, așa cum le place celor din lumea ocultă a statelor paralele, se dorește să i se servească lui Trump înfrîngerea pe tavă cu fix cifra necesară: 270 de electori, scrie www.activenews.ro, preluat de Romanian Global News.

Spre deosebire de Fox, Breitbart menține și acum harta cu statele contestate de Trump într-o zonă gri, incertă și consideră că în continuare bătălia se duce între cei doi în statele Michigan, Wisconsin, Pennsylvania, Georgia, Arizona și Nevada. După trădarea singurei televiziuni care îi mai prezenta acțiunile, cu ce a mai rămas Trump pentru comunicarea cu Lumea? Cu un cont de Twitter care i-a cenzurat în ultimele 24 de ore cinci postări? Iată harta trădătoare:

Într-o conferință de presă susținută în Philadelphia de fiului lui Donald Trump, Eric, fiica sa, Lara, și avocatul Rudy Giuiliani, Rchipa Trump a anunțat că a introdus acțiune în instanță sub acuzația de fraudă. Ei acuză că observatorii Echipei Trump nu au fost lăsați să urmărească procesul electoral, au fost ținuți la distanță mare, după un gard, pentru a nu putea vedea ce se întâmplă cu voturile, inclusiv cele venite prin corespondență.
Echipa de campanie a lui Donald Trump a anunțat că a intentat un proces în Michigan, cerând statului să oprească numărătoarea până când va primi „acces semnificativ” pentru a observa deschiderea buletinelor de vot și procesul de numărare.
Anterior Echipa Trump afirmase cu privire la procesul din Michigan:
„În timp ce în Michigan continuă numărarea voturilor, cursa prezidențială în acest stat rămâne una extrem de strânsă, după cum am știut de la început că va fi. Echipa de campanie a președintelui Trump nu a primit acces suficient la numeroase locuri de numărare a voturilor, pentru a urmări deschiderea buletinelor și procesul de numărare, după cum garantează legea din Michigan. Am depus astăzi o petiție la instanța federală din Michigan pentru a se opri numărătoarea, până când primim accesul necesar. De asemenea, solicităm să vedem acele voturi care s-au deschis și s-au numărat deja în perioada cât n-am avut acces la ele. Președintele Trump este decis să se asigure că toate voturile exprimate legal sunt numărate în Michigan și în toată țara.”Bill Stepie, manager de campanie Trump 2020 via Prodocens Media

Romanian Global News

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *