O agendă încărcată pentru Gheorghe Gîngu. Realizări și perspective

878 0

DECEMBRIE 2020

Primarul comunei Bujoreni, Gheorghe Gîngu încheie anul cu o agendă din care fac parte proiecte finalizate, dar și ce urmează să fie implementate în localitatea sa.

De exemplu, în luna mai, Primăria comunei Bujoreni a finalizat proiectul „WiFi4EU – Promovarea conectivității la internet în comunitățile locale”. Au fost instalate 22 de hotspot-uri, adică puncte de acces la internet prin WiFi, în diferite locații, ce pot fi utilizate gratuit de către elevii, turiștii și localnici.

Luna iunie a venit cu alocarea sumei de circa 200 milioane de lei vechi pentru modernizarea iluminatului public în localitate, în urma unei decizii a Consiliului Local.

În luna iulie, același Consiliu Local al Comunei a aprobat participarea Primăriei Bujoreni la implementarea proiectului „Reducerea numărului de comunităţi marginalizate aflate în risc de sărăcie şi excluziune socială”, în valoare de circa 1 milion de euro. Înainte de începerea noului an școlar, au fost modernizate toate școlile din localitate, astfel încât elevii să poată merge la școală în cele mai bune condiţii, chiar dacă pandemia risca să țină copiii acasă, în online.

O veste la fel de bună este că a fost modernizată școala din satul Gura Văii, ce dispune de 14 săli de clasă, ca și şcoala și grădinița din satul Bogdăneşti, unde vor fi amenajate un teren sintetic de sport şi un părculeţ de joacă pentru copii.

În luna septembrie, au fost alocați 5 miliarde lei vechi pentru lucrări efectuate la drumul DC 164 din satul Bogdănești.

Pentru 2021, primarul Gheorghe Gîngu vrea să construiască un complex sportiv şi de agrement pe malul Oltului, în satul Lunca, pe o suprafaţă de 5 hectare, ce va include un stadion, un debarcader, spaţii amenajate pentru tiroliană, spaţii de joacă şi spectacole în aer liber.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *