În ultimele 24 de ore, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea a gestionat 61 de misiuni

405 0

Membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 15 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: două stopuri cardio-respiratori, 4 traumatisme, un accident rutier și 8 diverse afecțiuni medicale.

In municipiul Rm. Vâlcea, s-a intervenit pentru două stopuri cardio-respiratori suferit de doi bărbați, în vârstă de 32 de ani, respectiv 88 de ani; l-i s-au efectuat manevre de resuscitare însă, din păcate, fără nici un rezultat, decesul acestora fiind declarat de cadrele medicale de pe ambulanţa SAJ Vâlcea, prezente la fiecare dintre solicitări.

După acordarea primului ajutor calificat, 12 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai intervenit pentru  alte 46 situații de protecție a comunități: 44 misiuni de informare preventivă și verificare; transportul unei persoane și o misiune de acordare a măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice

Articole asemănătoare

Mircea Eliade

Postat de - 13 martie, 2021 0
FacebookTwitter“Jocul singur păstrează instinctul realităţii, trăieşte şi se mişcă în realitate. Toate celelalte dogme, morale sau imorale, sunt ţesute în…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *