Eşti gata să dansezi pe ritmurile celor mai mari hituri ale muzicii blues!?

803 0

Dacă da, profită de şansa de a fi parte din ceea iubeşti! Grăbeşte-te să ȋți asiguri locul ȋntre cei doar 10.000 de fani care o vor vedea pe BETH HART live, pe scena din Brezoi, vara aceasta!

Show no. 1 – 12 August
Show no. 2 – 14 August
Show no. 3 – 18 August
Show no. 4 – 20 August
Show no. 5 – 22 August

O serie unică, fără precedent, de 5 evenimente de neratat! Cu un public de doar 2000 de persoane per eveniment, BETH HART – “High Five, Romania!” @LIVE MUSIC SUMMER CAMP BREZOI oferă cea mai intimă experiență posibilă a conexiunii public-artist. Noi facem imposibilul posibil! Tu transformă-ți visele ȋn realitate!

Organizatori: Asociatia MENTOR ROCK si Aby Stage Events in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi.

Biletele sunt disponibile la: https://www.iabilet.ro/bilete-beth-hart-high-five-romania-summer-camp-brezoi-63831

Mai multe detalii despre concerte puteti regasi pe pagina oficiala a evenimentului: https://fb.me/e/IMz4A3zs


Accesul publicului este condiționat de normele în vigoare la data evenimentului. Actualmente acestea prevăd: „Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore”.

În eventualitatea în care condițiile meteo nu vor permite organizarea unuia dintre concerte în data programată, acesta se va derula în ziua anterioară/următoare. Biletele sunt non-refundable și rămân valabile pentru data reprogramată.
LIVE MUSIC Summer Camp Brezoi – Cea mai curajoasă stagiune muzicală din România

Aflat la a doua ediție, proiectul reunește, într-un peisaj de poveste, artiști recunoscuți pe plan național şi internațional, oameni iubitori de cultură și pasionați de natură. Publicul experimentează un concept unic, luând contact nu doar cu nume sonore ce abordează întregul spectru al genurilor muzicale de calitate, cât și cu o nouă zonă turistică neexploatată
Summer Camp oferă condiții excelente de camping pentru corturi și rulote, cu locuri de joacă pentru copii, iluminat nocturn, toalete și dușuri, posturi de curent, curățenie și pază 24/7, prioritizând desigur, respectarea condițiilor de distanțare și igienă sanitară.
LIVE MUSIC Summer Camp Brezoi 2020 – 12.300 de participanți în public la 132 de recitaluri în 28 de zile de concerte cu 315 artiști pe scenă.
Cu derulare recurentă, pe durata întregii veri, Live Music Summer Camp Brezoi a fost în 2020 singura alternativă calitattivă consecventă a peisajului muzical românesc, reunind 315 artiști, promovând atât pe cei consacrați pe plan național, cât și noi exponenți ai muzicii de nișă din România. Experienta „BETH HART – “High Five, Romania!” va face ca, in 2021, LIVE MUSIC SUMMER CAMP BREZOI sa creasca exponential mai frumos

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *