Activista Greta, vuvuzeaua valului de scumpiri și restricții pentru amărăștenii planetei, ce va urma

546 0

Au eliberat-o iar în public pe Greta activista, să cugete și să mugete ea furioasă, mititica, lozinci stângisto – activisto – ecologiste!
Este grețoasă atâta ipocrizie câtă revarsă multimiliardarii ăștia hămesiți din spatele campaniilor în fața cărora aruncă o fătucă ce pare a avea probleme psihice și care glăsuiește despre probleme ale Terrei, vechi de pe când învățam biologie la școala generală, dar despre care, adeptele ei înfocate, par a auzi prima oară în viața lor, că de-aia și dau pe spate, extaziate. Doamnelor, la școală ce ați învățat? La documentare TV vă uitați vreodată?
De data asta, Gretuța spumegă ceva despre risipa de haine făcută de omenire și spune că ea și-a cumpărat ultima oară o haină, de la Molyshop, acum 3 luni.
Adică, să piară o întreagă industrie de textile, universală și să fie aruncați în stradă zeci, sute de milioane de oameni, pentru că Greta activista a visat urât! Ilar!
De ce nu umbli, măi, fătucă, goală? De ce nu te înfășori în bandaje sau în cârpe vechi, dacă tot esti militanta ecologismului extrem? De ce respiri și consumi oxigen?
De ce te înfrupți cu hrana animalelor?
De ce citești bazaconiile pe care ți le-au notat pe hârtie păpușarii tăi ipocriți, hârtie făcuta din lemn, lemn tăiat din pădure?
De ce, pentru a-ți face cunoscute mesajele lacrimogene, cu acea furie dezlănțuită de protestatară moralistă și justițiară a unei cauze pretinse, în numele salvării planetei, călătorești cu vapoare și avioane, care poluează? De ce nu vâslești la pirogă, făcută din bambus sau lemn, nicidecum la vapoare, bărci cu motor poluant sau canoe din plastic, făcut din țiței?
Sau poate treci oceanul cu bicicleta, domnișoară iritată?
Tu chiar crezi că ne-am născut ieri și că e prima oară în viața noastră când aflăm despre dezastrele făcute de om pe planetă? Te-ai născut tu să le dai glas? Ești doar o interfață a unui grup de interese menit a stoarce și ultimul ban de pe urma amărășteanului de rând, în numele ecologiei.
Problema e alta și ar trebui să dea de gândit. De câte ori e alertată vuzvuzeaua stângistă, se declanșează un nou val de scumpiri mondiale, în special la carburanți și urmează noi interdictii și taxe aberante pentru omul de rând. Ăsta este Jihadul progresist pe pământ! Tu, naiv de rând, nu vei mai fi bine primit pe o planetă unde cei din spatele uneia ca Greta fac niște jocuri caudate. Nu te poți adapta la schimbările care vin ca avalanța, furia tehnologiei te depășește, simți că nu mai ai loc pe pământ. Timpul nu mai ajunge pentru nimeni. Nu mai ai bani, nu mai ai un cuvânt de spus, ești NIMENI! Te adaptezi sau mori, dacă nu cumva te răpun variantele upgradate de virus. Doamne, fă-ți milă!
Planeta asta chiar merge pe o direcție foarte greșită.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *