Senatorul Claudia Banu va participa la cea de-a doua sesiune plenară a Conferinței privind Viitorul Europei (Strasbourg, 22-23 octombrie)

690 0

COMUNICAT DE PRESĂ

 

În zilele de 22 și 23 octombrie, senatorul liberal Claudia Banu va fi prezent la Strasbourg, unde va participa la cea de-a doua sesiune plenară a Conferinței privind Viitorul Europei. Evenimentul se va desfășura la sediul Parlamentului European. În prima zi a sesiunii plenare, senatorul Claudia Banu va participa la reuniunea grupului de lucru “Schimbări Climatice și Mediu” după care, în cursul serii, va fi prezentă la reuniunea grupului politic PPE.

Alături de Claudia Banu, la cea de-a doua sesiune plenară a Conferinței privind Viitorul Europei vor mai participa alți doi parlamentari români, senatorii Gabriela Crețu (PSD) – grupul de lucru „Educație, Cultură, Tineret și Sport” și Radu Mihail (USR) – grupul de lucru „O Economie mai Puternică, Justiție Socială și Locuri de Muncă”.

Evenimentul de la Strasbourg se va încheia sâmbătă, 23 octombrie cu adunarea plenară a Conferinței privind Viitorul Europei.

Conferința privind Viitorul Europei cuprinde dezbateri și discuții organizate la inițiativa cetățenilor. Fiecare cetățean își poate sa se implice , împărtășindu-și ideile, la crearea unui viitor mai bun. În esență, este vorba despre un exercițiu democratic în care cetățeanul european ocupă locul central. Toți cetățenii europeni își pot comunica ideile pe o platformă digitală multilingvă urmând ca acestea să fie dezbătute cu ocazia ședințelor plenare – lucru care se va întâmpla, de altfel, joi și vineri la Strasbourg.

20 octombrie 2021

Senator PNL Vâlcea,

Claudia Mihaela Banu

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *