Măsuri de ordine și siguranță publică „Live Music Summer Camp Brezoi 2022”

680 0

Efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la festivalul de muzică Live Music Summer Camp Brezoi 2022”.

Evenimentul se  desfășoară în perioada 17 iunie – 04 septembrie a.c., în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, în Baza Sportivă, din orașul Brezoi, județul Vâlcea, iar accesul va fi permis pe bază de bilete sau abonamente.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, alături de celelalte instituții cu atribuții în domeniu, va lua măsuri pentru pentru a asigura ordinea publică şi protecţia participanţilor la eveniment.

Totodată, jandarmii vor desfășura activități pentru prevenirea consumului și traficului de droguri, având ca scop principal conștientizarea tinerilor în privința riscurilor și consecințelor negative ale consumului de droguri și substanțelor psihoactive, consecințele asupra performanțelor școlare, vieții familiale sau sociale, fiind puse în discuție și prevederile legislative în materia traficului și consumului de droguri.

În situația în care participați la acest eveniment, pentru siguranța și sănătatea dumneavoastră, facem următoarele recomandări:

– manifestați înțelegere față de măsurile luate și evitați conflictele de orice natură;

– respectați regulile stabilite de organizatori pe timpul desfășurării evenimentului;

– să acordați o atenție sporită în special copiilor, dar și bunurilor personale;

– evitați consumul substanțelor interzise;

– pentru a preveni aglomerările, informați-vă din timp cu privire la regulile de participare și orele de desfășurare;

– în cazul în care sunteți martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicitați sprijinul forţelor de ordine din zonă sau să solicitați echipajele de jandarmi prin sistemul unic de urgenţă „112”.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *