Buneștiul poate scăpa de sobele cu lemne, pentru că va avea rețea de gaze naturale

1162 0

După apă curentă și drumuri reabilitate, necesități stringente pentru locuitori, Primăria comunei Bunești a demarat o investiție importantă și vitală pentru dezvoltarea economică pe viitor, înființarea sistemului de distribuție gaze naturale.

“După numeroase piedici și obstacole, am început introducerea de gaze naturale în comuna Bunești. Lucrările au început din satul Râpănești și vor continua în anul următor în celelalte sate ale localității noastre. Țin mult ca în anul care urmează să demarăm și alte investiți promovate, pe măsură ce vom primi finanțare“ promitea șeful administrației locale, Viorel Radi, la finele anului trecut. Zis și făcut. Lucrările sunt în toi. Încă din luna decembrie a anului trecut se lucrează în satul amintit, apoi vor urma pe strada principală și în restul satelor. Rețeaua însumează 27 de kilometri și se va oferi locuitorilor interesați posibilitatea de a se racorda.

Primarul Radi anunță și că localitatea așteaptă fnanțarea pentru proiectele depuse pe programul Anghel Saligny, ce vizează modernizarea de drumuri și trotuare. De asemenea, primarul are în vedere realizarea unui muzeu în care să fie expuse obiecte aparținând artei tradiționale, ce țin de moștenirea culturală locală, clădirea se află undeva în centrul localității și va fi renovată și adaptată cerințelor unui muzeu.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *