Senzațional! Până pe 10 aprilie puteți ajuta ca Brezoiul să fie cea mai atractivă localitate din România

663 0

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului, alături de Alianța pentru Turism este partener în cadrul celei de-a doua ediţii a competiţiei “Destinatia Anului 2022”, o importantă acţiune de promovare a turismului intern, care are drept scop popularizarea locurilor emblematice ale României în mediul online.

La categoria Localități turistice, Brezoiul înregistrează deja numeroase nominalizări, situându-se umăr la umăr cu destinații consecrate precum Sfântul Gheorghe, din Delta Dunării, Rimetea, Breb, Slănic Moldova sau Vatra Dornei. Opțiunile pot fi exprimate până pe 10 aprilie, când se va stabili podiumul pe categorii și regiuni istorice. 

Acesta este link-ul unde puteți nominaliza orașul Brezoi și durează numai un minut să completați datele și să bifați opțiunea: 𝐰𝐰𝐰.𝐝𝐞𝐬𝐭𝐢𝐧𝐚𝐭𝐢𝐚𝐚𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢.𝐫𝐨.
Să mai amintim că Brezoiul a fost reabilitat admirabil în ultimii ani și că, tot de atâta timp este gazda unuia din cele mai semnificative evenimente muzicale din lume, Open Air Blues Festival? Dar cine nu știe deja asta?   

Cu ajutorul voturilor dumneavoastră, pitorescul orășel de la poalele Doabrelor se poate plasa ȋntre cele 6 destinaţii care vor beneficia ulterior de promovare naţională intensă în lunile mai-august, atât pe social media, cât şi prin emisiunile Destinaţia Anului difuzate pe Prima TV.

“Numărul nominalizărilor constituie două treimi din punctajul final, astfel că votul fiecăruia dintre dumneavoastră contează şi vă mulțumim anticipat pentru contribuția la popularizarea orasului Brezoi ca destinație a anului!” spun cei de la Primăria orașuluiBrezoi. 

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Două surori

Postat de - 11 septembrie, 2020 0
FacebookTwitterÎn micul oraș dintre munți, Brezoi, există valori, a căror poveste a succesului, nu a fost niciodată cunoscută. Redactorul șef…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *