Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă: Am fost onorat să mă alătur tuturor celor care au transmis cele mai bune urări poporului britanic și Majestății Sale Regina Elisabeta a II-a Regatului Marii Britanii și Irlandei de Nord cu ocazia zilei sale oficiale de naștere, în acest an special al Jubileului de Platină

757 0
Guvernul României apreciază Parteneriatul Strategic dintre țările noastre și va continua să investească în dezvoltarea acestuia, în beneficiul popoarelor noastre și în interesul prosperității și securității noastre.
Ceremonia organizată astăzi la București de Ambasada Marii Britanii mi-a oferit prilejul de a sublinia contribuția importantă a comunității românești la dezvoltarea societății și economiei Regatului Unit și, deopotrivă, contribuția comunității britanice de afaceri din România la prosperitatea și dezvoltarea societății și economiei românești.
Contribuția britanică la consolidarea flancului estic al NATO dovedește angajamentul ferm față de securitatea Europei, pentru protejarea și apărarea valorilor democratice și pentru descurajarea oricăror forme de agresiune și scoate în evidență importanța cooperării în apărarea valorilor noastre comune, ca societăți libere și democratice.
România va continua să pledeze pentru o abordare unitară și integrată față de provocările cu care se confruntă economiile noastre și în special securitatea noastră. Solidaritatea este esențială în aceste vremuri. Avem încredere că Parteneriatul Strategic cu Regatul Unit va putea contribui în continuare la asigurarea viitorului nostru comun.
ℹ Participarea Premierului României, Nicolae Ionel Ciucă, la ceremonia organizată cu prilejul marcării Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Marii Britanii și Irlandei de Nord

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *