Nota 10, Bărzăgeanu! ”La plute”, la Mihăești va fi amenajat un sens giratoriu

555 0

Vara aceasta, primarul comunei Mihăești, Constantin Bărzăgeanu, a dat gir demarării lucrărilor la noua grădiniță din Măgura, ce va avea patru săli de clasă. Investiția este finanțată integral din fonduri nerambursabile, construcția va avea o suprafață de peste 500 mp. Au fost depuse deja primele documente.

Un lucru vital, însă, ni se pare intenția primarului de a realiza amenajarea unu sens giratoriu în punctul La Plute, deosebit de important pentru fluidizarea traficului de pe DN 67 și unde, circulația este, de zeci de ani, un coșmar, fiind un punct periculos pe hartă și care necesită timpi de așteptare pentru șoferi. Nota 10, domnule primar!

Tot în acest an, Primăria comunei Mihăeşti va finaliza lucrările de construire a dispensarului medical, în valoare de 3 milioane de lei. Centrul medical va avea spaţii de depozitare, sterilizare, zone de triere şi recoltare, fiind unul foarte modern. După străzile reabilitate, flancate de arbori superbi, echipa de la conducerea instituției se ocupă acum de trotuare, acestea vor fi ca la carte, vor avea rigole şi podeţe de acces către toate proprietăţile situate pe ambele părţi ale DN 67, de la sensul giratoriu spre Băile Govora, până la ultima Buneşti. Bineînțeles, trotuarele vor fi înfrumusețate prin plantări și prin dispunerea de mobilier stradal.

Și clădirea Primăriei poate fi considerate o carte de vizită a localității, fiind foarte îngrijită, bine compartimentată și primitoare pentru absolut oricine.

C.R.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *