Nopți electrice la Brezoi, urmează un alt weekend fantastic!

662 0

Electric Nights Brezoi 2022 – 12 – 13 – 14 august

Rock alternativ sub cerul înstelat de la #BrezoiulLumii. Asta vom avea cât de curând.

Brezoiul a devenit, de câțiva ani, o destinație de vacanță pentru iubitorii de muzică, de munte, de tot ce ne face să fim frumoşi, să fim altfel, deși toți la fel!
Și, poate nu știați, dar la capitolul “concerte rock – blues”, evenimentul lung de o vară al lui Mihai Răzvan Mugescu este cel mai bine indexat din țară, pe Google.

Iată cum ne îmbie organizatorii. “#BrezoiulLumii, orizont întredeschis unde Coma ne cântă povestea unor mâini către cer, unde călătorind în cosmosul Irina Rimes, ne vom apropia iremediabil de Om la Lună  Locul unde Eyedrops ne vor lăsa în mood-ul acela în care ne dorim să nu se sfârșească niciodată vara noastră, diferită de orice alt anotimp de oriunde altundeva. O colecție de gânduri și sentimente în format muzical la show-ul The Mono Jacks şi “playground-ul” unde sărbătorim ȋmpreună 25 de ani de Omul cu Șobolani. Cu Alternosfera transcendem o lume de sunet și senzații, unde ne regăsim pe noi înșine și pe ceilalți, așa cum suntem cu adevărat. Luna Amară ne va fi sfetnic bun cu maturitatea muzicală ȋmpletită cu mult feeling și mesaje cu substrat. Tot aici, Orkid are always happy to howl our post-traumatic blues. Un alt fel de muzică rock, mai apropiat de un fenomen supranatural, descris ȋn povestea unică Byron. Desigur, cu Robin and the Backstabbers, pentru că de la concertele lor nu pleacă nimeni supărat. Iar la final vom spune Am fost La Munte Și Mi-a Plăcut!

An alternate universe, full of electrifying vocal and instrumental performances, during 3 days spent with your own tribe of cool people.”

Programul este următorul:

Vineri, 12 august 18:00 – 01.00

Omul cu șobolani

Irina Rimes

Om la Lună

EYEDROPS

Big Tent – After party 01:00-04:00

Sâmbătă, 13 august 18:00 – 01.00

Alternosfera

Byron

Robin and the Backstabbers

HVNDS

Big Tent – After party 01:00-04:00

Duminică, 14 august 18:00 – 01.00

COMA

The Mono Jacks

Luna Amară (OFFICIAL)

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut

Orkid

Big tent – After party 01:00-04:00

 

Câte ceva despre artiști

 

Orkid: “De când am aflat de minunăția asta de event pe care îl face Mihai (n.r. Mugescu)cu echipa lui minunată la Brezoi, ne-am dorit maxim să ajungem acolo. Duminica asta se întâmplă în sfârșit. Ne vom bucura de Live Music Summer Camp  Brezoi și de pe scenă și din public”.

 

Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut sunt un flagship al genului post-rock încă de la înființare, din 2015.

În anii de când susțin concerte, băieții au cântat alături de nume sonore ale genului, precum The Ocean, Katatonia, Tides From Nebula și God Is An Astronaut.

Odată cu lansarea EP-ului, “La Deal“, AFLMSMP au susținut cel mai lung turneu de până acum în România și Europa, dar au bifat totodată și primul festival internațional în Mai 2019, Dunk!festival, în Belgia.

EYEDROPS ne vor lăsa în mood-ul acela în care ne dorim să nu se sfârșească niciodată vara noastră, diferită de orice alt anotimp de oriunde altundeva.

Orizont întredeschis unde se cântă povestea unor mâini către cer. Coma ne coboară în rai și ne va fi bine în cel mai frumos loc de pe pământ.

„La un moment dat, când simți că trebuie să faci ceva al tău, trebuie să riști totul, consider că nu poți face nimic măreț cu jumătăți de măsură.”

„De-asta consider că trebuie să asculți HVNDS. E o trupă care deschide viziunea ascultătotilor.”

Printre influențele lor: BRING ME THE HORIZON, Parkway Drive, Asking Alexandria, Killswitch Engage.

Chiar facem ceva măreț la Electric Nights Brezoi 2022.

Iar HVNDS contribuie cu întreaga măsură a originalității, a sound-ului nou și de impact.

Parteneri în derularea evenimentului sunt cei de la Radio Guerilla.

Kandy Reisenauer

Articole asemănătoare

Brezoi

Postat de - 20 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitterBrezoi este un oraș în județul Vâlcea, Oltenia, România, format din localitatea componentă Brezoi (reședința), și din satele Călinești, Corbu,…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *