Nurvil Audi partener oficial de mobilitate la Romanian Music Awards 2022

412 0

Nurvil a asigurat mobilitatea, cu limuzine Audi, pentru Romanian Music Awards.

Romanian Music Awards a ajuns la cea de-a XIV-a ediție și a avut loc la Râmnicu Vâlcea, pe 22 septembrie, în Centrul Civic, începând cu ora 19.00

Nurvil a asigurat mobilitatea, pentru artiștii care au fost nominalizați anul acesta, cu limuzine Audi.

După șapte ani de pauză, celebrul covor roșu a fost înlocuit cu unul albastru – „blue carpet”, iar evenimentul a fost transmis live, în paralel, la TV de Music Channel și în online de TikTok. Theo Rose și Dorian Popa au fost prezentatorii evenimentului din acest an.

Pe 22 septembrie, în Ramnicu Valcea, Audi i-a condus pe cei mai importanți artiști ai momentului pe Blue Carpet la Gala Romanian Music Awards.

În calitate de Partener Oficial de mobilitate, Nurvil Audi a pus la dispoziția celebrităților prezente la gală deplasări confortabile, sigure și luxoase la bordul elegantelor autoturisme Audi Q8 Sline, e-tron, A8 Limuzină, A6 Limuzină.

La cea de-a XIV-a ediție a Romanian Music Awards, pe scenă au urcat pentru a concerta: DJ Project, Nicole Cherry, Elena Gheorghe, Loredana, Andia, Lora, Speak, Connect-R, Ștefania, Lora, Emilian, Johny Romano, Juno, YNY Sebi și alții.

BEST ON SOCIAL MEDIA- Speak

BEST LIVE/ SHOW – Stefania

Sursa Foto  – Pin Photo

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *