Centrul de tineret Youth Hub într-un nou spațiu

704 0

Centrul de Tineret Youth Hub Râmnicu Vâlcea a primit anul acesta sprijinul Primăriei și al Consiliului Județean Vâlcea sub forma unui spațiu pus la dispoziție la demisolul blocului 22 Decembrie, de pe strada Mihai Viteazul. Elegant, colorat, mai aproape de dorințele tinerilor!

Vine o zi în care, dacă lupți și crezi în visul tău, el se va îndeplini. 

Ne amintim cu drag începuturile Youth Hub, în 2019, când primele chirii au fost plătite din donațiile de la Ediția a doua a Vâlcea Forest Run. Toată energia și ideile tinerilor începeau să se adune acolo: întâlniri, ateliere, cursuri ale voluntarilor internaționali. 🇪🇺

Ne-am străduit să păstrăm spațiul deschis chiar și în vremuri mai puțin ușoare, pentru că observam cât de dornici sunt tinerii să aibă propriul lor spațiu de dezvoltare. Recunoaștem, nu a fost ușor. Dar cumva, am avut puterea să mergem mai departe – o putere colectivă, care a fost susținută de oamenii din jurul nostru, cei care ne-au sprijinit și au crezut în centrul de tineret Youth Hub Ramnicu Valcea încă de la început.

Anul acesta am primit spațiul mult dorit din partea Primăriei Râmnicu Vâlcea, după ce viceprimarul Andrei Gheorghiu a convocat o întâlnire cu ONG-urile din Vâlcea pentru a vorbi despre nevoia unui centru de tineret în comunitatea noastră. Ne-am dus acolo pregătiți și dornici de a arăta cât de mult ne-a ajutat Youth Hub în cei aproape doi ani de existență și ce plănuim să facem dacă vom avea în administrare un spațiu oferit de primărie.

Săptămâna trecută, de Ziua Internațională a Tineretului, am deschis oficial noul spațiu. Cu răbdare, după multe dezbateri și întâlniri, avem un centru de tineret unde orice ONG și orice tânăr sunt bineveniți.

Începem un nou capitol, iar pentru asta mulțumim fiecărui om în parte care a crezut în noi și mulțumim celor care ne-au susținut pe tot parcursul acestei povești care merge mai departe: Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, Consiliul Judeţean Vâlcea, Fundaţia Comunitară Vȃlcea, Asociația Youth On The Move.

Asociația AIDE

Asociația AIDE s-a înființat în 2016 și are ca scop susținerea grupurilor vulnerabile în vederea integrării sociale și implicarea lor în activități comunitare.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *