Ziua de astăzi a fost una minunată, întrucât am avut plăcerea de a participa alături de colegii mei la Festivalul Folcloric ”La Izvorul Dorului” de la Băbeni și la Ziua Comunei Golești, Întâlnirea Tradițională ”Fiii satului”

428 0
Festivalul Folcloric ”La Izvorul Dorului” este un eveniment cu o însemnătate aparte pentru oamenii din Băbeni, fiind celebrate valorile, tradițiile și porturile ungurenilor, o comunitate importantă a orașului. Ansambluri din întreaga regiune au luat astăzi parte la parada organizată la Băbeni, fiecare zonă reprezentând cu mândrie portul său popular. De asemenea, la spectacolul folcloric au fost invitate și ansambluri din județele limitrofe, care ne-au încântat cu dansurile și costumele lor, fiind bucuros că se păstrează cu sfințenie tradițiile românești.
La Golești pe lângă sărbătoarea ”Fiii satului” și evenimentele desfășurate, organizatorii au avut prilejul de a celebra cuplurile din localitate care au împlinit 50 ani de căsnicie, un număr superb, practic o viață petrecută împreună, iar pentru aceste exemple minuntate nu pot decât să îmi arăt admirația deplină!
Îi felicit atât pe domnul primar de la Golești, Adrian Mitrache, cât și pe consilierii locali care au participat la organizarea impecabilă a întregului eveniment!
Este minunat să mă aflu printre dumneavoastră, dragi vâlceni!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *