Aventuri socialiste la Marea Neagră! * Pomeni cât cuprinde, nu contează că ţara se prăbuşeşte

450 0

La paşa vine un… Murad!

Din varii şi ciudate motive, de la emanatul revoluţionar Ion Iliescu, continuând şi puşcăriabilul Năstase – 4 case, apoi  micul dictator teleormănean, domnul flauşabil Dragnea şi finalizând cu amicul lui Omar Haysam, însuşi Ciolacu, socialiştii români, cel puţin la nivel de lideri, au avut şi au o obsesie generală pentru prietenia milenară geto-daco-româno-arabă. Singura excepţie notabilă a făcut ilustra slujbaşă a limbii curate române, fosta veşnic candidată, Veorica Vasilica Dăncilă, cea care şi-a ridicat fustele şi pe toţi arabii în cap dorind să mute capitala evreilor la Ierusalim!

Pentru cei care au obiceiul să uite ce nu le convine, să le aducem aminte că un anumit Taher Iskandarani  care făcea afaceri cu Securitatea, vezi ICE Dunărea, era sponsor la PSDR, înaintaşul PSD-ului de azi. Un alt Iskandarani dar Zaher, a fost şi este cel mai mare aducător şi vânzător de ţigări ilegale, fapt pentru care a şi fost recompensat cu ceva ani de odihnă la Rahova. Culmea e că un Iskandarani face contrabandă cu ţigări, iar alt Iskandarani fabrică legal ţigări pe la Timişoara. Ciudat, nu?

Revenim şi la primul terrorist condamnat al ţării, cunoscutul Omar Haysam, un arab care se plimba în avion cu Ion Iliescu şi Adrian Năstase, dar mergea şi la vânătoare privată cu Liviu Nicolae Dragnea şi actualul Marcel Ciolacu.

Şi în sfârşit ajungem şi la familia Murad, cea care venise în ţară prin anul 1992, când tânărul viitor hotelier dorea să studieze doar medicina. Dar căile Domnului sunt întortochiate, iar azi familia Murad deţine compania Glina-conserve carne, Valahia 2002-producţie şi conservare legume şi fructe, Sima Prod – fabricare condimente, Roman Investments – prelucrarea și conservarea legumelor și fructelor. Frații Murad dețin și marca de conserve din pate Mandy Foods și lanțul de restaurante fast-food Spring Time! Dar frații Murad mai activeaza atât în domeniul construcțiilor, cât și în cel hotelier, Mohammad Murad, fratele  cel mijlociu, controlând compania de construcții Triumf Construct, lanțul de hoteluri Phoenicia din Bucureşti şi Olimp – Neptun (Amfiteatru, Panoramic, Belvedere), Majestic şi Perla – Mamaia, dar și Forum – Costinești.

Domnul Murad a cochetat şi el cu politica candidând fie ca consilier la Constanţa sau Mangalia, fie chiar la Primăria Constanţei. Din fragedă tinereţe nevinovată, şeicul nostru a cochetat cu cunoscutul partid de stânga, adică cu PSD-ul. Şi atunci pe cine mai poate mira năvala socialistă de acum câteva zile la Olimp, şi, tocmai în locaţile patronate de fostul candidat la medicină, Mohammad Murad.

Interesant este faptul că partidul ăsta care urlă pe unde poate contra firmelor străine şi plânge cu lacrimi de crocodil pe umărul antreprenorilor români, îi face sezon plin unui arab şi nu românilor proprietari de hoteluri!

Dar căile Domnului sunt ciudate şi nu se poate ştii ce s-a negociat cu Murad. Nu ar fi de loc mare surpriză ca, într-un viitor apropiat, să-l vedem pe onorabilul Murad pe un loc eligibil pe listele PSD! Până atunci, altă a dracului coincidenţă. Hotelierul Murad se pregăteşte să cumpere echipa de fotbal Dinamo Bucureşti, atenţie, fosta echipă a Ministerului de Interne comunist!

 

Şcolile de vară socialiste….

Deşi iniţial se vorbea că la Olimp se va desfăşura o întâlnire a liderilor socialişti ca o contra-măsură la adunarea conspirativă liberală de la Sinaia, din cauza setei nestăvilite de învăţământ, moştenită de la ministreasa Abramburica, socialiştii au fost nevoiţi să ţină şcoli de vară. Şi astfel s-a anunţat deschiderea Şcolii de vară a femeilor socialiste, dar cum cavaleri fiind, bărbaţii pesedei nu-şi puteau lăsa tovarăşele singure şi neprotejate, au pus-o şi ei de o Şcoală de vară masculină. Şi fiindcă tot nu era de ajuns, gurile rele spun că la Olimp au fost organizate şi altfel de şcoli, precum Tabăra tinerilor socialişti dar şi Şcoala de Vară a Şoimilor Patriei, viitorul de nădejde al PSD-ului. Tot gurile rele afirmă că la ultima şcoală, cea a Şoimilor Patriei, au participat la cursuri şi mai mulţi membrii de vază ai partidului validaţi fiind de studiile lor de bază.

Drept urmare, de câteva zile încoace, în staţiunea Olimp, adică în parcările hotelurilor pastorite de Murad, au început să apară o mulţime de maşini socialiste, ieftine aşa cum le stă bine unor pesedişti, adică mărci obişnuite de Mercedes, Rolls Royce, Ferarri, Audi, Lancia, Maybach etc… de ziceai că eşti în garajul lui Ion Ţiriac!

Conform tradiţiilor geto-dace, cursurile au început cu focuri de tabără, e drept cam multe, şi pentru înduplecarea spiritelor negative, socialiştii au sacrificat ritual o mulţime de purcei de lapte, berbecuţi şi alte animale comestibile, sacrificiile durând toată noaptea.

Nu ştim însă ce-or fi comentat patronii celor trei hoteluri (Amfiteatru, Panoramic, Belvedere), fiindcă pe plajă s-a sacrificat şi consumat şi infamul porc!

Pentru momentele de relaş, liderii socialişti au plătit şi ceva gurişti dar şi pe binecunoscutul Duban ca să le mai spună un banc, o glumă… dar avem o dublă dilemă: prima ar fi dacă domnul Duban le spunea bancuri doar cu şi despre liberali, şi a doua, dacă ei, pesediştii, au putut să înţeleagă glumele sau au râs doar ca să nu se facă de…râs?

 

Odă cele mai iubite mame din România

Conform bunelor tradiţii, Şcoala de Vară a femeilor pesediste, a început cu o odă măreaţă adusă tovarăşei Elena Ceauşescu , cea mai iubită şi… ptiu, am luat-o razna, de vină e scurtul timp de când nu mai suntem comunişti, cel puţin unii dintre noi,  deci nu Elenei ci Gabrielei!

Astfel, în deschiderea cursurilor, importantul lider socialist, Paul Stănescu: a declarant cu emfază şi cu lacrimi pe obraz:

M-ar bucura ca PSD să susțină o femeie la prezidențiale. Bineînţeles că se refera la mult recăsătorita Gabriela Vrânceanu Firea Pandele, care plină de emoţie s-a adresat şi ea pesedistelor care deja, nu se ştie de ce, strănutau şi scuipau în sân: …Nu trebuie să fie gelozie între noi.

Nominalizarea Gabrielei Vrânceanu Firea Pandele nu este nejustificată ştiindu-se că numita candodată are o mare experienţă în a pierde alegeri. Să ne aducem aminte că domnia-sa a pierdut, în anul 2020, alegerile pentru Primăria Capitalei în fața lui Nicușor Dan.

De asemenea duduia cu ambiţii de mama eroină şi viitoare candidată la o raclă cu moaşte nesfinţite, a fost şefa de campanie a prezidenţiabilului Victor Viorel Ponta şi a reuşit cu mare success să enerveze votanţii încât doar în două săptămâni domnul Ponta a pierdut două milioane şi jumătate de voturi în faţa neamţului de Sibiu!

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a declarat la Școala politică a femeilor social-democrate că s-ar bucura ca partidul să susțină la prezidențiale, în 2024, o femeie, pe Gabriela Firea. Inculpata în cauză, Gabriela Firea, a fost vedeta din Olimp pentru câteva ore, fiindcă Ciolacu plecat urgent nu i-a făcut faţă, iar duduia s-a încoronat neoficial ca regină de Olimp. Gurile rele spun că consortul duduii, Florentin Pandele, râdea de-i căzuseră nădragii de pe el şi comentând:

Şi pă ăştia i-a fraierit?!!

Gabriela Firea a devenit punctul de atracție iar câteva zeci de femei din partid au dorit să apară într-un cadru cu Firea, să o strângă în brațe. Iar prim-vicepreședintele PSD nu a ratat nicio poză, stând pe loc peste jumătate de oră pentru a mulțumi colegele de partid.

Şi după ce a pupat-o zgomotos şi bălos pe obraji, deşi ar fi vrut în altă parte – spun gurile rele şi Radio Şanţ – Paul Stănescu, cel care pregătise terenul, fără să spună lucrurilor pe nume până la final rostea cu patos:

Dacă vom avea o consultare largă la funcția de președinte, cred că cea mai bună decizia o putem lua prin scrutin larg, m-ar bucura foarte tare dacă ar fi o femeie din rândul dumneavoastră, doamnă dragă!

 

Socialiştii, grave problem de memorie

În timp ce Stănescu punea ţara la cale cu femeile pesediste, în sala alăturată, bărbaţii pesedişti curajosi puneau tunurile pe aliaţii lor liberali, că vorba aia, aşa e în politică: pe faţă te pupi şi apoi i-o tragi pe la spate! Nu vă gândiţi la sex, ci la un meci de catch unde totul este permis, mai ales dacă eşti socialist convins doar cu numele! Ţinta favorite a fost ministrul liberal Popescu şi vânzarea centralei Mintia. Cu mânie proletară au acuzat pe liberali că au vândut pe nimic, 90 milioane dolari, o centrală în care se băgaseră pentru retehnologizare  peste 180 de milioane! Ba au cerut investigaţii de la DICOT sau DNA! Numai că în euphoria lor prea bahică, tovarăşii de la PSD au omis câteva mici detalii: 1) în anul 2014 Mintia avea zero datorii iar în 2019 avea un milliard jumătate dolari datorii. Iar între 2014 şi 2019 ţara a fost condusă de premierii Ponta, Tudosie, Grindeanu şi Dăncilă, culmea ghinionului, toţi membrii PSD! 2) datorită ajutorului de stat acordat illegal de PSD, Mintia trebuie să restituie bugetului peste 800 milioane euro! 3) pe timpul guvernelor PSD, complexul Mintia a funcţionat fără autorizaţie şi cu încălcarea certificatelor verzi, ceea a mai atras o amendă de sute de milioane dolari din partea Uniunii Europene 4) Mintia fiind în insolvenţă nu mai putea beneficia de bani de la stat sau credite. 5) Şi în final, vânzarea nu a fost făcută de Ministerul Energiei, recte ministrul Popescu ci de lichidatorul judiciar care, culmea, fusese numit de către, ia ghiciţi, PSD!

Norocul pesediştilor constă în faptul că orice ar zice, orice ar face, PNL-ul este un partid inert, predate cu totul ciumei roşii, iar pe liderul de facto liberal, mutul de la Cotroceni nici în posterior nu-l doare, el fiind bucuros că PSD-ul îl lasă să-şi doarmă în linişte timpul rămas până la predarea tronului!

 

Pomeni cât cuprinde, nu contează că ţara se prăbuşeşte…

La Olimp, probabil loviţi de insolaţie, socialiştii anunţă că vor mări totul şi de toate. Astfel noua strategie a PSD-ului vizează transmiterea către public a ideii că partidul are soluții, oferă mai mulți bani persoanelor vulnerabile și că politica de austeritate nu reprezintă o soluție, iar cei care se opun sunt duşmanii poporului, adică liberalii! Iar Ciucă tace. Iohannis tace. Raluca tace, tot PNL-ul tace! Sunt resemnaţi şi deja liberalii caută vitrine goale prin muzee unde să expună ce a fost ş ice a mai rămas din vechiul partid făuritor de Românie!

Deci PSD anunţă, la Olimp, măsuri care nu au fost discutate în Coaliție, dar pun în prim plan partidul roşu din Kiseleff. Mai mult, anumite propuneri prezentate nu au fost discutate nici măcar cu mediul de afaceri, după cum recunoaște însuşi ministrul Muncii, Marius Budăi.

De fapt măsurile socialiste au la bază doar cercetările sociologice, din care ar rezulta care sunt dorințele românilor și care le-ar adduce puncte electorale, dar care nu au nici-o noimă financiară şi nici nu sunt şi nu pot fi acoperite de bugetul ţării!.

 

Olimpiada pesedistă ignorată de nunta măciucarilor

Trebuie să o spunem, nu totul pe malul mării a fost doar lapte şi miere. Deşi guralivii şi portavocile zgomotoase pesediste au născut tot felul de evenimente, declaraţii şi conferinţe de presă, au fost aproape sută la sută ignoraţi de mass-media. Cei care au organizat olimpiada socialistă pe malul mării nu au luat în calcul un eveniment care avea să le ia caimacul de la gură. Şi asta fiindcă, în acelaşi timp, undeva pe meleaguri vâlcene, alt papiţoi al politicii româneşti îşi organiza propagandastic nunta, o palidă imitaţie a celei din 1935, din Vrancea, a căpeteniei legionare Corneliu Zelea Codreanu, şi anume gălăgiosul putinist, fost şef de derbedei de galerie stelistă, Gheorghe Simion! Iar cultivatele posturi de televiziune s-au îngrămădit să ţină la current poporul român cu paranghelia de la Măciuca vâlceană, în dauna parangheliei socialiste din hotelurile olimpiene ale antreprenorului Mohammad Murad.

 

Rezultatele palpabile a parangheliei maritime

În primul rând, la Voluntari s-au achiziţionat mai multe abacuri la care doamna Gabriela Vrânceanu Firea Pandele să-şi calculeze voturile în fiecare seară şi în funcţie dacă rezultatele sunt promiţătoare, să poată fi mai romantic cu primarul localităţii, care, din întâmplare, este soţul cu numărul 4 al mamei eroine!

Un alt rezultat important dar trist a avut impact în familia Geoană. Domnul care se îmbăta şi era îmbătat de servicii şi sociologi cu scaunul de la Cotroceni, i-a acum de zor depressive la gândul că nu v-a mai putea striga: Mihaela, dragostea mea, am învins! Iar doamna, zic gurile rele, dă toată ziua acatiste şi face păpuşi woodo cu chipul şi asemănarea Gabrielei.

Domnul Murad îşi freacă mâinile şi nu numai de bucurie. Ce naiba. La sfârşit de sezon, să ai trei mari resorturi pline ochi nu-i de loc puţin lucru. Başca s-a băut şi mâncat cât pentru o vară întreagă! Bucuroşi sunt şi gurişti şi domnul Duban care şi-au mai rotunjit şi ei conturile.

Mulţumiţi au fost şi socialiştii, a fost cald, soare, apă bună şi chiar s-au putut admira reciproc, în sumare costume de baie, socialiştii cu socialistele. Suntem curioşi câte divorţuri sau boteze vor urma în viitorul apropiat?

Nemulţumiţi au fost însă liberalii care nu au fost invitaţi nici la grătarele de pe plaja de la Olimp şi nici măcar la brânza lui Simion de la Măciuca. Şi asta pe sărăcia asta de preţuri la alimente! Cruzi au mai fost tovarăşii socialişti ai domnului Ciolacu! Şi, în plus, dacă Simion a fost la Măciuca, liberalii au avut şi parte de măciuci primate în cap şi la ţurloaie de la aliaţii lor pesedişti!

Gurile rele dar şi Radio Şanţ au afirmat că la fabrica IKEA din Suedia, s-au primit două comenzi importante: un scaun de premier pentru Marcel Ciolacu, personalizat, un tron matlasat pe măsura posteriorului Gabrielei Firea Vrânceanu Pandele şi pat confortabil pentru somnorosul de service încă doi ani în spatele Leului bucureştean!

Sociologul Palada îl dă pe Simion preşedinte cu 120% din voturile exprimate pe când rivalul său a dat-o în bară, acordând tovarăşul Pieleanu doar 65% candidate Firea!

Aşteptăm cu interes, viitorul socialist congres şi nominalizarea celei mai fertile mame din politichia geto-dacă!

Autor: George Hodorogea

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *