Sorin Zamfirescu – 80

659 0

La Aniversară, propunem acordarea titlului de Cetățean de Onoare, fostului primar al Râmnicului, pentru o activitate, de excepție, în serviciul orașului. Supunem public atenției domnului Mircia Gutău și conducerii primăriei, doamnelor și domnilor consilier locali, acordarea acestei distincții, pe care, domnul Sorin Zamfirescu, în opinia noastră, a numeroși cetățeni ai Râmnicului, o merită, pe deplin.

Cu domnul Zamfirescu a început schimbarea în bine a orașului. Ne aducem cu toții aminte de zilele, când prmăria devenise frecventabilă, după anii  de socialism biruitori, când mergeam la Bal, continuat, apoi, de impetuosul și curajosul Mircia Gutău, abandonat, din cauze firești…

Este o persomalitate, care merită atenția executivului Primăriei, a doamnelor și domnilor consilieri locali, care, în sfârșit, ar trebui pus pe tabla cetățenilor de onoare. pentru că Sorin zamfirescu a făcut onoare acestui oraș, a realizat ceva important pentru fiecare râmnicean, cum îi place dumnealui să ne zică.

Asociația In Media Veritas și ziarul Curierul de Râmnic fac această propunere, în mod public.

Bărbat cum îl știm, Mircia Gutău va face un gest de onoare și, sperăm, vom putea să asistăm la decernarea acestui titlu domnului Zamfirecu.

Silviu Popescu

Articole asemănătoare

Invitație la dialog!

Postat de - 28 aprilie, 2020 0
FacebookTwitterCurierul de Râmnic îi invită pe toți liderii partidelor politice din Vâlcea, la o sesiune de interviuri, la sediul redacției…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *