Am avut un an plin de evenimente și invitații la care am încercat pe cât posibil să particip

563 0
În toate localitățile în care am fost, am cunoscut oameni frumoși, care cuceresc prin talent, implicare sau energie. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, mi-am dorit să mă reîntorc la o parte dintre ei, pentru a le mulțumi pentru ceea ce au făcut și fac în continuare pentru comunitate.
Mi-a făcut o deosebită plăcere să mă întorc la doamna învățătoare Anica David pe care am cunoscut-o la #Pietrari, la a 50 a Ediție a festivalului #Hora_Costumelor_Populare.
Împreună cu dl primar #Moraru_Nicolae am vizitat-o pe dna Anica pentru a-i ura sărbători fericite și binecuvântate, în semn de prețuire pentru implicarea dumneai în organizarea acestui festival, încă de la prima ediție.
În casa doamnei Anica am văzut adevărate tezaure, tradițiile și costumele populare fiind comori sacre care îi bucură sufletul. La cei 87 de ani încă mai vorbește cu multa încântare despre zecile de generații și sutele de copii care au învățat tainele cifrelor și ale literelor prin răbdarea și dedicarea domniei sale.
Doamna David, vă mulțumesc pentru ospitalitate și pentru momentele savuroase și emoționante pe care le-am petrecut alături de dumneavoastră, urându-vă ca anul ce bate la ușă să vă aducă multă sănătate, fericire și încredere că tradițiile vor fi duse mai departe, așa cum vă doriți.
Sărbători cu bine și La mulți ani!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *