Cifra zilei de vineri, pentru SJU Vâlcea: 2.000.000 de euro!

397 0

Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, a semnat astăzi contractul de proiectare şi execuţie a lucrărilor pentru obiectivul de investiţii „Creşterea siguranţei pacienţilor în Spitalul Judeţean de Urgenţă Vâlcea”.

Proiectul presupune instalarea, reabilitarea, modernizarea instalaţiilor de ventilaţie şi tratare a aerului, a instalaţiilor electrice şi instalaţiilor de fluide medicale, la două imobile din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea.

Pentru implementarea acestui proiect, CJ Vâlcea a atras fonduri europene, valoarea totală fiind de 9.620.083,40 lei (cca 2.000.000 de euro).

Conform graficului de execuţie prezentat, durata contractului este de 6 luni.

“Un proiect similar avem în execuţie şi la Spitalul de Pneumoftiziologie «Constantin Anastasatu» Mihăeşti. Fiindcă ne dorim să creştem calitatea actului medical şi pacienţii vâlceni să fie îngrijiţi bine în spitalele noastre, avem proiecte în derulare pentru modernizarea şi dotarea tuturor spitalelor aflate în coordonarea Consiliului Judeţean Vâlcea”, a precizat Constantin Rădulescu, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea.

sursa: http://saptamana.net/

Articole asemănătoare

Mihăești, în istorie

Postat de - 8 noiembrie, 2020 0
FacebookTwitterComuna Mihăești este situată în partea central-estică a județului, în Subcarpații Vâlcii, pe valea râului Govora și pe dreapta văii…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *