Au început înscrierile pentru Săptămâna Europeană a Mobilității 2023

257 0

Comunicat de presă

Au început înscrierile pe platforma EMW a activităților ce urmează a fi organizate în cadrul Săptămânii Europene a Mobilității.

În perioada 16 – 22 septembrie 2023, se va desfășura o nouă ediție a Săptămânii Europene a Mobilităţii, tema din acest an fiind “Eficiență energetică – Save energy”. Sloganul/îndemn „Combină și deplasează-te – Mix & Move” va fi folosit pe o perioadă mai lungă de timp și va funcționa împreună cu brandul EUROPEAN MOBILITY WEEK și în următorii ani.

Săptămâna Europeană a Mobilităţii oferă oportunitatea de a iniția o serie largă de activități și pune la dispoziție o platformă destinată promovării inițiativelor proprii în materie de mobilitate urbană durabilă.

Primăriile/autoritățile locale care doresc să participe în cadrul acestui eveniment se pot înscrie cu inițiative/acțiuni/evenimente pe platforma mobilityweek accesând link-ul https://registration.mobilityweek.eu/login.php.

Unitățile de învățământ, organizațiile non-guvernamentale, companiile și alte entități private sunt invitate să se înregistreze accesând un alt link https://mobility-action.mobilityweek.eu/login.php.

Articole asemănătoare

Știați că?

Postat de - 3 mai, 2020 0
FacebookTwitterSebastian Bodu a fost numit în funcţia de consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului. Înca din februarie anul acesta.…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *