Comunicat de presă USR Vâlcea- Guvernul PSD-PNL bate recordul creșterii prețurilor din ultimii 20 de ani

192 0

Andrei Gheorghiu, președintele USR Vâlcea, viceprimar al Municipiului Râmnicu Vâlcea: „Guvernul PSD-PNL a reușit să stabilească un record impresionant: cea mai mare creștere a prețurilor din ultimii douăzeci de ani. Inflația a devenit o metodă subtilă prin care Guvernul și-a strecurat mâinile în buzunarele cetățenilor.

 

Hai să ne imaginăm că astăzi cumpărăm o pâine, cea mai modestă variantă, franzela de 1 leu, care, cu o aroganță senzațională, a devenit brusc o delicatesă de 2 lei. Din acei 2 lei, Guvernul aplică cu măiestrie o taxă de 9% sub forma TVA-ului. Cu cât ne costă mai mult pâinea, cu atât devine mai evident cât de priceput este Guvernul în a-și maximiza veniturile. E ca și cum, într-o zi obișnuită, 10 milioane de români au contribuit la acest festin financiar. Printr-o lovitură magică, Guvernul a adunat aproape 2 milioane de lei, doar din pâine, într-un joc financiar de-a v-ați ascunselea. Și acum, pregătiți-vă pentru actul următor din spectacol: mai întâi, vor sări cu taxele în sus pentru a sustrage și mai mult din sacul bunăvoinței poporului; apoi, aplauze pentru o nouă rundă, deoarece taxele mai mari vor deschide porțile către apogeul următor al prețurilor, conform unei predicții subtile din partea BNR.

Felicitări, Guvernule PSD-PNL, cu abilitățile dvs. matematice, vă puteți gândi și la o carieră în circ, dacă politica nu este pentru voi!

 

După semnarea ordonanțelor lui Ciolacu, le recomandăm celor de la PNL sa iso scoată litera „L” din siglă. Nu își mai are rost dacă acest partid are de gând sa lovească în micii întreprinzători, sa distrugă bruma de clasă mijlocie care abia se formase, sa trimita înapoi în afară țării pe tinerii care se intorseseră și intenționau sa-si deschidă o mica afacere. Este cea mai mare trădare a clasei mijlocii pe care o pregătește PNL în subordinea PSD-ului.

 

USR rămâne așadar singurul partid de centru dreapta, ultima reduta a economiei de piață. Singurii în fata unei politici agresive și criminale îndreptată spre mediul de afaceri. După aplicarea ordonanțelor fiscale. În aceasta toamnă din păcate, vom numără falimentele micilor companii, falimentul nostru ca țară.”

 

Articole asemănătoare

Popriri

Postat de - 13 ianuarie, 2020 0
FacebookTwitter„În calitate de deputat liberal voi depune mâine la Parlamentul României o propunere legislativă de modificare şi completare a Codului…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *