Brezoi, Vâlcea. Un mesaj de speranță pentru toți oamenii

7446 0

Toți oamenii doresc să trăiască sub o guvernare mai bună. Martorii lui Iehova vor desfășura o campanie mondială care va îndrepta atenția spre soluția globală la problemele omenirii, distribuind o ediție specială a revistei Turnul de veghe, cu titlul „Ce este Regatul lui Dumnezeu?”. Când rostesc rugăciunea Tatăl nostru, creștinii se roagă: „Vie Împărăția ta!”, sau Regatul lui Dumnezeu.

Prin urmare, acest număr al revistei Turnul de veghe, oferă răspunsuri biblice clare și simple la întrebarea Ce este Împărăția sau Regatul lui Dumnezeu, precum și la următoarele:

  • De ce avem nevoie de Regatul lui Dumnezeu? 
  • Cine este Regele Regatului lui Dumnezeu? 
  • Când va domni Regatul lui Dumnezeu asupra pământului? 
  • Ce va realiza Regatul lui Dumnezeu? 

 

Martori din Brezoi vor distribui această ediție specială a revistei, disponibilă în peste 780 de limbi, în format tipărit și online. „Cu toții ne dorim o viață fericită și fără probleme. De aceea, vreau să le ofer oamenilor din comunitatea în care trăiesc această revistă.”, a spus Gheorghe Mămularu, din localitatea Brezoi. „Sunt convins că Regatul lui Dumnezeu va rezolva toate problemele lumii în care trăim și va aduce adevărata fericire pe care o căutăm!”

„Mulți oameni își doresc o conducere mai bună, însă puțini știu și cum va fi realizată aceasta”, a spus Ionuț Moraru, purtător de cuvânt al Martorilor lui Iehova. „Biblia conține o veste bună: Isus este conducătorul perfect care va pune capăt problemelor cu care ne confruntăm în prezent. Prin campania noastră, vom duce acest mesaj de speranță la oameni de pretutindeni.”

Această ediție specială a revistei Turnul de veghe poate fi descărcată gratuit de pe jw.org. Site-ul prezintă activitățile Martorilor lui Iehova și oferă informații practice bazate pe Biblie, în peste 1070 de limbi, pentru oameni de toate vârstele și credințele.

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *