La Mulți Ani, dragi colegi!

382 0
ℹ️ Când în 1994 #UNESCO și Organizația Internațională a Muncii stabileau standardele după care trebuie să se desfășoare activitatea profesorilor la nivel mondial s-a hotărât ca data de 5 octombrie să devină Ziua Internațională a Profesorilor.
✍️ În felul acesta s-a dat expresie prețuirii universale de care se bucură profesiunea noastră, aceea de a sluji cu abnegație formarea a zeci și zeci de serii de elevi. Fiecare dintre noi într-o activitate care durează 30-40 de ani a instruit mii de copii pregătindu-i pentru viața adultă. Educarea tinerelor generații este o responsabilitate de maximă importanță pe care profesorii o exercită împreună cu părinții.
ℹ️ Profesorul este pentru elevii săi ca un părinte, iar ca orice părinte merită respectul nostru al tuturor. Dincolo de toate nevoințele și de orice nemulțumire, stă faptul că profesorii români își servesc cu devotament misiunea și elevii.
ℹ️ Ca liberal, ca președinte al PNL Vâlcea, dar, în primul rând, ca profesor, îi asigur pe colegii mei că vor găsi întotdeauna la mine și la Filiala pe care o conduc tot sprijinul care le poate fi acordat pentru a continua îmbunătățirea învățământului românesc.
Încă o dată, La Mulți Ani, dragi colegi!

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *