La Ministerul Dezvoltării continuă deschiderea finanțărilor pentru proiectele din Programul „Anghel Saligny”

219 0

La Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației se menține ritmul accelerat privind deschiderea finanțărilor pentru proiectele aprobate în cadrul Programului Național de Investiții „Anghel Saligny” în vederea modernizării și dezvoltării comunităților locale. Pentru astăzi, 13 februarie 2024, Ministrul liberal Adrian Ioan Veștea a semnat, împreună cu primarii localităților interesate 44 de noi contracte de finanțare a căror valoare este de 392.653.145,36 de lei

Între localitățile care beneficiază de începerea finanțării proiectelor aprobate se află și comuna Măldărești. Primarul liberal Ion Bociog, împreună cu echipa din cadrul primăriei, au elaborat proiectul prin care și-au propus să amenajeze partea urbanistică cu trotuare, accese facile în curți, podețe și rigole pentru colectarea apei pluvială în comună. Întregul proiect se ridică la valoarea de 1.742.816,6 de lei.

Prin deschiderea acestei finanțări, primarul liberal Ion Bociog va implementa încă un nou proiect de dezvoltare locală,  iar cetățenii se vor bucura de  creșterea gradului de siguranță şi de creșterea confortului. Astfel, standardele comunității se vor ridica oferind un trai decent locuitorilor.

Această bună colaborare dintre reprezentanții locali, județeni și centrali ai PNL reprezintă o dovadă de implicare pentru dezvoltarea comunităților.

În numele PNL VÂLCEA, îi asigur pe cetățeni și pe edilii liberali că împreună vom reuși să ne construim o viață mai bună!

Președinte PNL Vâlcea, deputat Cristian Buican

 

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *