Ion Stroescu este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Racovița

41 0
ℹ️ În data de 6 aprilie am participat la ședința CCL Racovița în care a fost desemnat candidat la funcția de primar al comunei, din partea PNL, domnul Ion Stroescu.
ℹ️ Ion Stroescu are o experiență de 3 decenii în domeniul administrației publice; toată activitatea sa anterioară dovedește competența și dăruirea acestuia în slujba concetățenilor. Sunt convins că alegerea domnului Ion Stroescu, drept primar, va conduce la o schimbare necesară în bine a administrației comunei Racovița. Ion Stroescu și echipa sa vor ști să aplice la Racovița modelele de succes ale primarilor liberali din zonă.
✅ Sunt convins că împreună cu echipa sa și cu liberalii din Racovița, domnul Ion Stroescu va avea succes la alegerile din data de 9 iunie.
🤝 În numele conducerii județene a PNL și al meu personal le urez domnului Ion Stroescu și liberalilor din Racovița succes în alegeri spre binele tuturor cetățenilor din comuna! De asemenea îi asigur de tot sprijinul meu și al conducerii Filialei!

Articole asemănătoare

Miercuri, 01 februarie 2023, activitatea parlamentară a fost reluată printr-o nouă sesiune ordinară

Postat de - 1 februarie, 2023 0
FacebookTwitter   Î𝐧 ș𝐞𝐝𝐢𝐧ț𝐚 𝐝𝐞 𝐏𝐥𝐞𝐧 𝐚 𝐂𝐚𝐦𝐞𝐫𝐞𝐢 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚ț𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐚𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐚𝐥𝐞ș𝐢 𝐦𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐢 𝐁𝐢𝐫𝐨𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐩𝐞𝐫𝐦𝐚𝐧𝐞𝐧𝐭. 𝐃𝐞𝐩𝐮𝐭𝐚ț𝐢𝐢 𝐬-𝐚𝐮 𝐞𝐱𝐩𝐫𝐢𝐦𝐚𝐭 î𝐧 𝐟𝐚𝐯𝐨𝐚𝐫𝐞𝐚…

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *