Lucian Bode: Le doresc succes tuturor candidaților vrânceni, să facă echipă pentru Vrancea și să dovedească soliditatea proiectului liberal

112 0

Secretarul general al PNL, Lucian Bode, a declarat că vrâncenii liberali vor pune cu toții umărul pentru a multiplica și în Vrancea modelele liberale de succes în administrația publică.

În Vrancea, avem candidaturi puternice, oameni cu experiență în administrație și buni manageri. Tandemul liberal Ciobotaru-Resmeriță, la Consiliul Județean și primăria Municipiului Focșani, este unul de succes!

PNL vine în fața electoratului cu doi oameni cu viziune liberală, unul dovedit ca bun administrator în comuna Vizantea-Livezi care a devenit un model de administrație locală eficientă, altul antreprenor implicat in viața comunității, pregătit să lucreze pentru ca Focșaniul să prospere pentru generațiile viitoare.
Din 9 iunie, Vrancea trebuie fie liberală, să se transforme pe model liberal, doar așa va descătușa economia și inițiativa privată, va face o administrație modernă și va recupera decalaje de dezvoltare care rămân de recuperat.
Moldova liberală de la Nord la Sud este un obiectiv ambițios la care PNL Vrancea își va aduce contribuția, a transmis Lucian Bode.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *