Lidera, ACS Păuşeşti Măglași, a produs prima înfrângere din retur pentru Orleşti

156 0

După dușul rece de la Mihăești, ACS Păuşeşti Măglași a strâns rândurile și a obținut o victorie de moral, împotriva unei formații care nu a cunoscut gustul amar al înfrângerii în acest retur de campionat, la Liga a V- a, până acum, CSC Orleşti, şi pe care nu a reușit să o învingă în tur. Formația lui Bogdan Tudor a fost singura echipa care s-a impus în fața liderei în prima parte a sezonului. Acum, elevii lui Claudiu Dumitru au câştigat duelul sportiv, de pe teren propriu, cu scorul de 3-1. Au marcat rapid două goluri, prin Andrei Daniel (Urucu) şi Vali Mihalcea. Apoi, în partea secundă, s-a făcut 3-0. Vali Mihalcea a înscris din nou după o minge lungă, o lovitură liberă executată de Gogete din propria suprafață de pedeapsă și până aproape de careul advers. Orleştenii au redus din diferență pe final.

„Băieții au fost dublu motivați. Eram datori faţă de suporterii noştri și obligați să câştigăm după înfrângerea de la Mihăeşti, dar și după eșecul din tur, de la Orleşti. Nu a fost ușor. Cei de la Orleşti au echipă bună, câțiva băieţi care aleargă bine. Cam așa s-a jucat, de o parte și alta, cu mingi lungi. Acum s-a terminat bine pentru noi. La Mihăeşti am și ratat, portarul lor a fost într-o zi de grație. Față de acel joc, acum a mers și apărarea. Acolo am primit patru goluri, cu Orleşti doar unul. Ne bucurăm pentru rezultat. A fost o săptămână grea. După înfrângerea de la Mihăeşti a venit și anunțul lui Larry Brănescu. Nu ştiu ce l-a deranjat, de ce a luat această hotărâre, să nu se mai asocieze cu noi. Poate dacă am fi discutat, găseam o soluție. El nu avea o funcţie oficială în club. A fost decizia lui, poate că s-a implicat în alte proiecte, la Sparta. Nu mai el ştie ce îşi doreşte în continuare. Era un plus de imagine pentru noi, dar, dacă așa a hotărât, nu avem ce să mai spunem. Le-am spus şi băieţilor, nu se schimbă nimic. Ne vedem de drum. Suntem în grafic, stăm bine, avem opt puncte peste următoarea clasată, ne apropiem de obiectiv.

Pentru asta am muncit un sezon întreg, să ne putem bucura la final de medalii, să ridicăm trofeul deasupra capului. Nu a fost ușor, au început să apară și accidentările. L-am pierdut pe Zanfir după meciul de la Mihăeşti. A lipsit acum, cu Orleşti şi probabil nu va fi nici la Olanu. Probabil e vorba despre o ruptură musculară. Urmează o deplasare dificilă la Olanu. Ei se motivează bine acasă, unde au sprijinul publicului, dar şi noi avem dorință pentru a ne face finalul de sezon mai uşor”, a declarat Claudiu Dumitru, antrenorul liderei din Liga a V-a, ACS Păuşeşti Măglasi.

sursa: arenavalceana.ro

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *