Constantin Tudor Daniel este candidatul PNL la funcția de primar al comunei Șușani

44 0
ℹ️ În data de 20 aprilie am participat, alături de colegii liberali, la ședința CCL Șușani care l-a desemnat drept candidat al PNL la funcția de primar pe domnul Constantin Tudor Daniel.
ℹ️ Domnia sa este un tânăr jurist cu experiență în administrație, fiind în ultimii patru ani primar al comunei Șușani. Fiecare dintre dumneavoastră îl cunoașteți în această calitate și poate să-i aprecieze munca depusă în cei 4 ani de mandat.
ℹ️ Pentru colegii săi liberali, domnul Constantin Tudor Daniel este o persoană competentă și responsabilă așa cum a dovedit prin activitatea sa ca primar al comunei.
✅ Domnia sa candidează pentru un nou mandat de primar cu dorința fermă de a-și continua și duce la capăt proiectele, de a iniția unele noi, astfel încât dezvoltarea comunei să continue neabătută.
Ca președinte al Filialei PNL Vâlcea, împreună cu colegii mei din conducerea acesteia, îi asigur pe cetățenii din Șușani că domnul Constantin Tudor Daniel, așa cum a dovedit în anteriorii patru ani, va fi un primar competent și harnic, dedicat creșterii bunăstării concetățenilor săi.
🤝 Vă îndemn cu toată responsabilitatea să-l susțineți pe domnul Constantin Tudor Daniel, asigurând astfel dezvoltarea în continuare a comunei și a calității vieții cetățenilor ei. Îl asigur pe candidatul nostru de tot sprijinul Filialei, al conducerii acesteia, pentru realizarea proiectelor sale spre binele cetățenilor.

Articole asemănătoare

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *